Kilka pytań od bardzo początkującego :D
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co powiecie na MMA (karate shidokan - łączące karate, MT i grappling)?
Mam akurat bardzo blisko na treningi, i wyczytałem wiele dobrego o tej katowickiej sekcji. Chyba że zwykły boks tajski będzie dla mnie lepszy.
Pozdrawiam
Shido rzadzi 8)
go emers team :wink:
a na serio. mieszane rzadza. duzo MT, do tego BJJ; dobry lowkick na kims, kto nie jest "okopany" daje ci mase czasu ja ucieczke; podzadne kolano z naciagniecia jeszcze wiecej, a jak ktos cie wywroci to wiesz co robic w parterze.
Napisano Ponad rok temu
najszybciej to sie hyba boksu nauczyc mozna hoc osobiscie polecam kickboxing.Jak hcesz se kupic palke teleskopowom to w pentagonie majom spory wybor.I dobra rada szerokim lukiem omijaj zawodzie i i gdziekolwiek idzesz staraj trzymac sie zdaleka od bram bo czensto stojom w nih grupy dresow.A jsli dotej pory niemiales zbyt wiele wspulnego z bujkami to potrenuj na poczontek biegi a w szczegulnosci sprint bo jak sie nieumi bic to lepiej nawet nieprubowac tylko uciekac.
Ty pocwicz ch, u kreskowane i ą
ja robie bledy ale kurwa mac
Napisano Ponad rok temu
najszybciej to sie hyba boksu nauczyc mozna hoc osobiscie polecam kickboxing.Jak hcesz se kupic palke teleskopowom to w pentagonie majom spory wybor.I dobra rada szerokim lukiem omijaj zawodzie i i gdziekolwiek idzesz staraj trzymac sie zdaleka od bram bo czensto stojom w nih grupy dresow.A jsli dotej pory niemiales zbyt wiele wspulnego z bujkami to potrenuj na poczontek biegi a w szczegulnosci sprint bo jak sie nieumi bic to lepiej nawet nieprubowac tylko uciekac.
Ty pocwicz ch, u kreskowane i ą
ja robie bledy ale kurwa mac
niema to jak nabijac se posty offtopami;/ jak cos hcesz mi przkazac pisz na priva a nie spamuj
Napisano Ponad rok temu
I dobra rada szerokim lukiem omijaj zawodzie i i gdziekolwiek idzesz staraj trzymac sie zdaleka od bram bo czensto stojom w nih grupy dresow.
Stary nie przesadzaj z tym zawodziem bo mi się chce śmiać :-) . Zresztą gdzie centrum a gdzie zawodzie .
Napisano Ponad rok temu
iema to jak nabijac se posty offtopami;/ jak cos hcesz mi przkazac pisz na priva a nie spamuj
Zlituj się chłopie. Takie błędy walić na forum publicznym, to jak nie myć jajek i capić w autobusie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
technika vs hamówa
- Ponad rok temu
-
Jak często zdarza wam się bić na ulicy?
- Ponad rok temu
-
LICZY SIĘ PSYCHIKA - reszta to pestka ......
- Ponad rok temu
-
"misztsze wienziennych morderstw"
- Ponad rok temu
-
Shotokan dla Samo-obrony i Shotokan na Ring
- Ponad rok temu
-
przygotowanie do sparingu....
- Ponad rok temu
-
nienawisc do policji wsrod mlodziezy