egzaminy na pasy w KB
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale jakos mi to wychodzi
Powiedział Ci to jakiś trener, czy sam tak uznałeś?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dlaczego więc ? Dla lansu czy chcesz sobie w CV wpisać?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Taki delikatny OT ale nie mogłem się powstrzymać
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No, ale papier tez zawsze moze sie przydac no i jest jakby zwieczeniem, widzialnym efektem tego co robisz :wink:
w kickboxingu nie, moze się lepiej zapisz na taekwondo :wink:
Napisano Ponad rok temu
papier sie przydaje chociazby na zawodach, jak chcesz stac na bramce, sluzyc w policji/ borze czy gdzie tam chcesz, a zyskujac kolejny stopien zawsze czujesz, ze pniesz sie do gory , zreszta napisalem na poczatku, ze w kb nie obnosi sie z pasami i w sumie nie sa czyms strasznie pozadanym i nieodzownym
Napisano Ponad rok temu
eee, sally, to do mnie pisales? bo nie obczailem
bardziej do stypek007, do zawodów to fakt (trzeba zapłacic przed startem jak się nie ma)pytanie brzmi po co komus kto nie startuje. co do policji to nie wiem, ale wiem że ktos gdzies chciał do ochrony to raczej cenią umiejętności praktyczne niż papier. a co do tego pięcia wyżej to moze i czujesz ale to czucie może Cie zwodzic, bo te egzaminy naprawde nie mierzą postepu..a wogóle jakie egzaminy :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja mam inne podejscie. Uwazam ze umiejetnosci potwierdza sie startujac w zawodach, czy bedzie to judo, taekwondo, bjj czy kick boxing.ale wiecie o co chodzi po pierwsze to potwierdzenie swoich umiejętności.
Sally co ty w ogóle odpierdalasz? Chlopak pisze ze potrzebuje brazowego pasa by zostać instruktorem w kicku a ty mu wyjezdzasz z TKD w ESKK. Jesteś śmieszny ale nie jestes zabawny...
Napisano Ponad rok temu
nie Mate,to ty odpierdalasz. co to znaczy "potrzebuje pasa"? jak potrzebuje to niech sobie kupi, ale jak potrzebuje kupić to niech nie robi tego w kickboxingu bo mi zalezy (jakoś tak z sentymentu) zeby tu utrzymac jakis poziom, więc odsyłam chłopaka do TKD, bo tam poziom jest mniej ważny za to pasy w cenie.Sally co ty w ogóle odpierdalasz? Chlopak pisze ze potrzebuje brazowego pasa by zostać instruktorem w kicku a ty mu wyjezdzasz z TKD w ESKK. Jesteś śmieszny ale nie jestes zabawny...
jak ktoś zaczynając trenowac KB myśli o zdobywaniu pasów a nie rozwijaniu umięjętności i testowaniu ich w walce to znaczy że jego decyzja co do wyboru stylu była raczej chybiona , moim zdaniem
Napisano Ponad rok temu
Masz racje. Jesli pas jest potrzebny zeby zostac instruktorem to niech sobie zdaje bo i tak wiemy ze pas to za malo by byc dobrym instruktorem. Mnie gówno obchodzi po co Skypek007 trenuje kicka. Jak tylko po to by zdobywac pasy to tez mysle ze z wyborem stylu zle trafil. Pozdro.jak ktoś zaczynając trenowac KB myśli o zdobywaniu pasów a nie rozwijaniu umięjętności i testowaniu ich w walce to znaczy że jego decyzja co do wyboru stylu była raczej chybiona , moim zdaniem
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
The Contender Asia
- Ponad rok temu
-
20.07.2007 - Woźnicki walczy na Cyprze
- Ponad rok temu
-
kopniecia nogą wykroczną w kickobxingu
- Ponad rok temu