pas wyszczuplający
Napisano Ponad rok temu
Chciałabym się dowiedzieć czy taki pas faktycznie spala tłuszczyk z brzuszka:)?? Opinie, które czytałam były podzielone
więc piszę do Was:) bo mam zaufanie do osób z tego forum:) Aha no więc taki pas bym nosila po szkole na spacery ok 4km:) Czy będę widziala efekty czy dać sobie z tym spokój??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Miałem kiedyś taki pas i powiem że nawet był okej, widać było jakieś tam efekty ale bez przesady. Aniu jak chcesz się pozbyć tłuszczu z brzuszka to lepiej załóż go na Siebie i zacznij trening brzucha
jesli mam byc szczera to dzis wlaczylam abs 7 min:) i wymieklam:) nie mam kondycji:( nie wiem co mam robic... nie wiem co mam jesc, jak jesc itd... Co do 1 postu to jesli chodzi z calego ciala to chyba dobrze:) ale mam rozumiec ze to pomaga:)
Napisano Ponad rok temu
pomaga bo jak wydasz kase i uwidzisz ze nic sie nie zmienia to zaczniesz cwiczyc bardziej zeby nie zmarnowac kasy i sa efekty ;djesli mam byc szczera to dzis wlaczylam abs 7 min:) i wymieklam:) nie mam kondycji:( nie wiem co mam robic... nie wiem co mam jesc, jak jesc itd... Co do 1 postu to jesli chodzi z calego ciala to chyba dobrze:) ale mam rozumiec ze to pomaga:)
a tak powaznie to skoro grzeje to musi odchudzac,do tego jakies termogeniki i bedziesz swiecic jak dioda ;d
pomogłem? daj "+" nie bądz pipa ;]
Napisano Ponad rok temu
nie wiem czy to jakas zbita ze mnie czy prawdziwa odpowiedz ;dpomaga bo jak wydasz kase i uwidzisz ze nic sie nie zmienia to zaczniesz cwiczyc bardziej zeby nie zmarnowac kasy i sa efekty ;d
a tak powaznie to skoro grzeje to musi odchudzac,do tego jakies termogeniki i bedziesz swiecic jak dioda ;d
Napisano Ponad rok temu
to z zycia wziete ^^nie wiem czy to jakas zbita ze mnie czy prawdziwa odpowiedz ;d
Napisano Ponad rok temu
to z zycia wziete ^^
to juz w koncu nie wiem.. dziala czy nie??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dokładne tak, do każdy aerobów nakładaj pasZ mojej niezwykle wnikliwej dedukcji wynika że pomaga ale moim zdaniem lepsze są zwykłe ćwiczenia aerobowe. W sumie do aerobów możesz zakładać ten pas i może coś pomoże.
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Dokładne tak, do każdy aerobów nakładaj pas
Mam jeszcze takie pytanie czy np pieniadze lepiej zainwestowac w taki pas czy w twister(takie kolko do obkrecania) a moze hula hop??
Napisano Ponad rok temu
wg mnie lepiej kup twistera bo pas odchudzajcy mozna zastapic tabletkami ;dMam jeszcze takie pytanie czy np pieniadze lepiej zainwestowac w taki pas czy w twister(takie kolko do obkrecania) a moze hula hop??
Napisano Ponad rok temu
wg mnie lepiej kup twistera bo pas odchudzajcy mozna zastapic tabletkami ;d
wlasnie czytam na forum o hula hop- dziewczyny sobie je bardzo chwala;) mowie o takim z wypustkami i magnesami( ze niby przyspiersza krazenie krwi i spala tkanke tluszczowa) mysle ze moze je zakupie, jako mala dziewczynka krecilam w szkole i wydaje mi sie ze to dla takiego lenia jak ja bedzie rowniez zabawa:)
Napisano Ponad rok temu
to sie szybko nudzi ^^wlasnie czytam na forum o hula hop- dziewczyny sobie je bardzo chwala;) mowie o takim z wypustkami i magnesami( ze niby przyspiersza krazenie krwi i spala tkanke tluszczowa) mysle ze moze je zakupie, jako mala dziewczynka krecilam w szkole i wydaje mi sie ze to dla takiego lenia jak ja bedzie rowniez zabawa:)
Napisano Ponad rok temu
to sie szybko nudzi ^^
chyba nie dla kobiety:P która lubi jedynie: gotowanie, malowanie, spanie nad ranem no i hmm rózne inne rzeczy
Napisano Ponad rok temu
chyba nie dla kobiety:P która lubi jedynie: gotowanie, malowanie, spanie nad ranem no i hmm rózne inne rzeczy
To gotuj na parze, śpij długo pod 2-3 kołdrami to się wypocisz i nie potrzebny ci będzie pas
Napisano Ponad rok temu
to czekamy na filmik z treningu ;]zamówiłam hula hop:) przed swietami powinno dojść ;P
Napisano Ponad rok temu
zamówiłam hula hop:) przed swietami powinno dojść ;P
możesz kupić sobie l karnitynę, do tego zielona herbata, omega 3
zdrowe odżywianie do tego godzinka dziennie ćwiczeń aerobowych i zobaczysz efekty
hehe i możesz bawić się tym hula hopem
Napisano Ponad rok temu
możesz kupić sobie l karnitynę, do tego zielona herbata, omega 3
zdrowe odżywianie do tego godzinka dziennie ćwiczeń aerobowych i zobaczysz efekty
hehe i możesz bawić się tym hula hopem
juz dzis przyszlo:) Masakra to krecenie- w ogole inne niz zwyklym hula hop:) Bo to ma takie kulki i wypustki:) mam juz siniaki na brzuchu- ale czytalam ze to normalne. Brzuch sie robi goracy i czerwony- to chyba dobrze:)