Pomoc w wyborze odżywki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kawałek na ten tydzień:
http://www.youtube.com/watch?v=Zq64GRGpLQc
Napisano Ponad rok temu
pamietaj, ze najwazniejsze sa witaminy/mineraly, a tak to wez kredke moze byc ta z Olimpu MegaCaps na poczatek jest fajno i dobro
Napisano Ponad rok temu
Odzywki to wszelkiego rodzaju uzupelniacze diety jak np bialko i tzw gainery a suplementy to wspomagacze diety diety jak np kreatyna, boozery testosteronu etc.
Bartek kup sobie na poczatek jakas odzywke. Jak jestes chudy to kup gainer'a - tak moze byc mutant mass - jeden z lepszych za rozsadne pieniadze i lub bialko, jak jestes ektomorfikiem to polecam kazeine np z Optimum nutrition - do brania przed snem zamiast np twarogu. Jak masz jakas nadwage to bialko np moze byc zwykla tania ostrowia/ lowickie, z drozszych polecam 100% whey z optimum nutrition, syntrax matrix 5.0.
Jak kupisz mutanta jako dodatek/uzupelnienie do diety i bedziesz sie jej trzymac to na pewno zobaczysz efekty.
Z suplementow na poczatek to witaminy np z multiple sport z olimpu,
PZDR:rolleyes:
Been there, taken that
Jesli pomoglem to postaw mi piwo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cwicze juz 2 lata wiec efekty juz mam i to calkiem nienajgorsze. Nie naleze do chuderlakow Zawsze twierdzilem ze dobra dieta i porzadny trening starczy, wiec nie interesowalem sie wogole odzywkami. Ale teraz nie bede mogl cwiczyc tak systematycznie jak wczesniej, stad checi na zakup jakiegos "wspomagacza".
No to chyba ze takB).
kreatyna monohydrat (obojetnie z jakiej firmy byle zeby byla creapure/micronized np z Universal nutrition) + witaminy + mutant mass/ bialko.
Mozesz tez dorzucic jakis przedtreningowiec np ja ostatnio biore GAT JetFuse i jest ok:rolleyes:. Dobrze pompuje ale nie zawiera kofeiny.
Been there, taken that
Jesli pomoglem to postaw mi piwo