Pozdrowienia z New York Aikikai
Napisano Ponad rok temu
Dojo nie jest duże ale akurat, codzinnie jest 5-6 treningów więc ludzie się nie tłoczą. Pierwszy o 6.45 więc mało się wyśpię na tym urlopie.
W zeszłym tygodniu spędziłam tydzien w dojo sensei R. Sticklesa 6 dan Aikikai, ktory jest uczniem sensei Yamady. Wow, wow, wow. Świetne treningi, dużo bokken - sensei Stikles prawie każdą technikę pokazuje przez przyklad na bokkenie. Jakby ktoś akurat wylądował w NJ to bardzo polecam zajrzeć
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
A może ktoś z listy jest NYC? Może piwo?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bez watpienia trening w NYAikikai to niezla frajda, warto poswiecic nawet 2-3 miesiace urlopu zeby tam pocwiczyc. Masz okazje cos zwiedzac? Jakas relacja z treningow? fotki?
Napisano Ponad rok temu
1. Sugano - pojechał akurat jednak do Australii (nie do Europy), nie będzie go miesiąc, wraca i pod koniec sierpnia wyjeżdża do Europy i wraca we wrześniu tak mniej więcej w połowie.
2. Piwo tu rzeczywiście takie jakieś, ale ja i tak pije Coronitę:-), tym nie mniej Szczepanie za zaproszenie bardzo dziękuję.
3. O treningach napiszę więcej jutro, bo jutro tylko świąteczny trening z sensei Yamadą - 4 lipca!! - więc będę miała więcej czasu:-)))), a teraz lece na południowe treningi.
Napisano Ponad rok temu
Ja przepraszam, żem taki namolny, ale czy idzie to sprawdzić dokladnie...?1. Sugano - pojechał akurat jednak do Australii (nie do Europy), nie będzie go miesiąc, wraca i pod koniec sierpnia wyjeżdża do Europy i wraca we wrześniu tak mniej więcej w połowie.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kamiza...
- Ponad rok temu
-
poszukuje zdjęcia
- Ponad rok temu
-
AIKI - SEKTA !!!