AIKI - SEKTA !!!
Napisano Ponad rok temu
Zwracam sie do Was z takim pytaniem. Regularnie, co jakiś czas dochodzą do mnie informacje od znajomych, że w takich czy innych mediach Aikido jest kojarzone z sektami. Nie wiem czy ten temat juz sie nie pojawił na Forum, ale wydaje mi się to niepokojące. Skąd się biorą te powiązania i dlczego regularnie ten temat powraca ?. Taka antyreklama z pewnością nie ułatwia budowania nowych grup i propagowania Aikido. Jakie jest Wasze zdanie na ten temat?
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem czy ten temat juz sie nie pojawił na Forum,
Chłopie sprawdź
Wyszukiwarka nie gryzie :roll: :roll: :twisted: :twisted: w przeciwienstwie do wielu wnerwionych użytkowników forum
Napisano Ponad rok temu
Początkowo chciałem odpisać coś podobnego (że moje zdanie jest takie, że powininen się dowiedzieć ), potem jednak sam uruchomiłem wyszukiwanie i zobaczyłem, że kwerenda "sekta" ani "sekty" nie zwraca żadnego wyniku (przy wyszukiwaniu po tematach). Dopiero "sekciarze" dali wynik, ale na to już trudniej wpaść ot tak, ja zaś pamiętałem ten całkiem niedawny temat.Chłopie sprawdź
Wyszukiwarka nie gryzie :roll: :roll: :twisted: :twisted: w przeciwienstwie do wielu wnerwionych użytkowników forum
Napisano Ponad rok temu
Początkowo chciałem odpisać coś podobnego (że moje zdanie jest takie, że powininen się dowiedzieć ), potem jednak sam uruchomiłem wyszukiwanie i zobaczyłem, że kwerenda "sekta" ani "sekty" nie zwraca żadnego wyniku (przy wyszukiwaniu po tematach). Dopiero "sekciarze" dali wynik, ale na to już trudniej wpaść ot tak, ja zaś pamiętałem ten całkiem niedawny temat.
Shabu,
człowiek pisze, że nie wie czy temat był na forum- bo sobie nie zadał trudu poszukania, a nie bo szukał i nie znalazł. To spora róznica. Poza tym wyszukiwarka na hasło "sekta" wyrzuca kilka innych topików o podobnej tematyce
za ambon o aikido
znów suk.. syn psuje reputacje
techno, aikido aumulety
i co ciekawe jako drugi wkolejności topic do którego podałes link
I tu solidaryzuje sie ze Szczepanem ( o rany , na co mi przyszło) aby nie podawać wszystkiego na tacy i nie promować gnusności i wygodnictwa tak w necie jak i na macie
Ł (poniedziałkowo pryncypialny) :wink: 8)
Napisano Ponad rok temu
Zgadzam się! Z tym, że:Słowa, słowa, słowa.
Tak?(...) kwerenda "sekta" ani "sekty" nie zwraca żadnego wyniku (przy wyszukiwaniu po tematach)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1. Co jest trudnego w sprawdzneiu czy na następnej stronie przypadkiem nie ma takiego tematu?
2. Po co od nowa wałkować coś co niedawno zostało zakończone?
Jak masz opinie to wejdź w ten temat i napisz....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to jakiś kalifornijski staż...? cool![link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Pozdrówka, h-k :-)
Napisano Ponad rok temu
obrazek
Organizacja jak wypisz wymaluj podczas zbiorowych ślubów kościoła Moona
Napisano Ponad rok temu
Dobra, według części społeczeństwa jednoczymy się z kosmosem, walczymy z demonami itd. ale to lepsze niż słuchanie
Radia M.... zaprzeczanie teori ewolucji i poszukiwanie szatanów.
Napisano Ponad rok temu
Wypraszam sobie...to jakiś kalifornijski staż...? cool!
PS. Liczba osob cwiczacych na stazach (Saotome, Tissier, Ikeda, Kato) w Bay Area zwykle nie przekracza 50... 8) 8) 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I do kolekcji:
Napisano Ponad rok temu
Chcialbym zrobic z niego prezent dla Voivoda
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
AKTYWNE WCZASY RODZINNE 2007
- Ponad rok temu
-
energia ki
- Ponad rok temu
-
uderzenia w aikido ( atak)
- Ponad rok temu
-
Zapraszam na bloga :)
- Ponad rok temu
-
Obóz z Christianem Tissier w Wegimont
- Ponad rok temu
-
Przywilej shihana, ignorancja czy moze cos jeszcze innego
- Ponad rok temu
-
Ni pies, ni wydra.
- Ponad rok temu
-
aikido kobayashi w toruniu
- Ponad rok temu
-
Lubelski Weekend z Kulturą Japonii 2-3.06.'07
- Ponad rok temu
-
sensei Tamura w Szwajcarii (26/27.05.2007)
- Ponad rok temu