Tadeusz, ja nie podważam tego co mówisz, ale jak podajesz takie rewelacje to napisz czy byłeś tego świadkiem(Jedut poprawiający Bosa, Łoboda poprawiający Choia) czy powtarzasz jakieś plotki.
Zaręczam Ci, że to prawda. To nie są plotki. Byłem świadkiem na seminarium, jak Jedut negował za plecami Bosa jego tłumaczenie - nie pamiętam o jaką technikę chodziło - a potem polemizowali na ten temat. Kiedyś była taka tradycja, że pierwsze seminarium przed egzaminem prowadził JJ, a na drugi dzień kolejne seminarium WB. Obydwa obowiązkowe i płatne. Czasami tematycznie się pokrywali i można było zauważyć rozbieżności w kilku szczegółach. JJ nie raz "robił gały" jak WB coś tłumaczył. Natomiast sprzeczka Bosa z Jedutem nie miała już miejsca przy wszystkich i było to na innym seminarium.
Co do Prezesa. Został wyproszony przez Generała Choi Hong Hi z sali podczas seminarium za polemikę odnośnie ruchu w układzie i było to przy wielu świadkach. Nie było mnie przy tym ale wiem to od ludzi, którzy mają teraz wysokie dany i byli tego świadkami. Możesz oczywiście powiedzieć że to nie prawda, ale kilka razy pytałem o szczegóły tego wydarzenia, bo mnie to ubawiło i nie widzę powodu aby ta historia była zmyślona.