Niezwykle sie usmialem. Jak twoja znajomosc aikido jest zblizona do znajomosci piwa, to ja przepraszam ale wymiekam....oj Szczep Szczep, Ty już całkiem zdurniał na stare lata... :wink: piwo francuskie tfuj, toż to zakała browarnictwa. Wino i ofszem ale piwo? :roll: :roll: :roll: W tym Kanadowie to całkiem się we łbach poprzewracało.
Obóz z Christianem Tissier w Wegimont
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No cóż, Szczep - ludzie w twoim wieku powoli wymierają :wink:
Faktycznie to prawda, czasami sie zapominam
Teraz to poleciałeś po bandzie. Prawdziwe piwo, to było w tej puszce ze zbliżeniem. A prawdziwa wódka też została przeze mnie zauważona. Trudno Polaka nie poznać, przypomiała mi się "Seksmisja" - (...)nasi tu byli(...)
Pozdrawiam
Troche mam mieszane uczucia co do (...)nasi tu byli(...) - przewaznie wrazenia sa tragiczne....
Co do piwa, to zwyczajnie twoje podniebienie nie jest wystarczajaco wysublimowane, przykro mi z tego powodu, ze nie mozesz docenic delicji piwnych skautow.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A w Rosji chłopaki, jak wieść gminna niesie, korzystają do piwa z beczkowozów ze słoiczków typu twist, że o musztardówach (version clasic) nie wspomnę. I myślisz, ze im gorzej smakuje :wink:To prawda ze smakuje inaczej w zlej szklance, do dzisiaj zalujemy z Majka, zesmy nie przywiezli odpowiednich szklanek do piwa...
A i tak mistrzostwo świata widziałem nad osiedlowym stawikiem, miejscem spotkań szlachetnej kompaniji weteranów i wiarusów obozu Bachusa, która półliterka rozprowadzła kulturalnie w skorupce po jajku ( 2 naczynia z jednego) coby chamówy z gwinta nie walić i aby sprawiedliwości i prawu stało sie zadość No po prostu Wersal połaczony z inowacyjnym podejściem do zaganienia i zagrychy razem wziętych
Ł (do dziś pelen respeku i wielkiego szacunku dla masterów) 8)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Przywilej shihana, ignorancja czy moze cos jeszcze innego
- Ponad rok temu
-
Ni pies, ni wydra.
- Ponad rok temu
-
aikido kobayashi w toruniu
- Ponad rok temu
-
Lubelski Weekend z Kulturą Japonii 2-3.06.'07
- Ponad rok temu
-
sensei Tamura w Szwajcarii (26/27.05.2007)
- Ponad rok temu
-
szkoła AIKIDO w Warszawie dla początkującego 19-latka która?
- Ponad rok temu
-
Staż charytatywny w Sępólnie Krajeńskim 9.06 2007
- Ponad rok temu
-
Ciekawa Książka N. Tamury
- Ponad rok temu
-
16 czerwiec 2oo7 zawody aikido yoshinkan !
- Ponad rok temu
-
Koncepcja "kontaktu" i "żywego uke" w sz
- Ponad rok temu