Mały vs. Duży
Napisano Ponad rok temu
Poczatkujacym polecam lustro w ktorym sie widza w calej okazalosci i prace nad technika w powietrze, pozniej dopiero "lapy". A w zasadzie poczatkujacym polecam... trenera, niestety bez niego techniki beda wypaczone.
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
calkiem ciekawe zdarzenie :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co do filmiku to widać że koleś nie wie co robić gdy jest zasypywany cepami i nie potrafi wykorzystać swoich gabarytów.
[Edit]: dopiero zauważyłem że w poście powyżej jest błąd ale niestety jest już za późno na edycje
Napisano Ponad rok temu
zle stopniowalem ciasnosc..cipy?:>
Napisano Ponad rok temu
Wszystko było ok
Napisano Ponad rok temu
...
calkiem ciekawe zdarzenie :wink:
Duży spaślak, który nic nie umie i nie ma jaj
BTW zawsze miło zobaczyć jak naziole dają dupy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no, ale takich spaślaków to nie biorę pod uwagę, ludzie na sparingach chyba rzadko są otyli Nie mówiąc już o moich "znajomych"
Napisano Ponad rok temu
Teraz trenuje bylego trojboiste... facet ma ponad 190 cm i jakies 140 kg. Trzyman mu m.in. tarcze i nie widze jakiegos oszalamiajacego ciosu, bo nie ma w tym za grosz techniki, cios jest "za krotki", bez pracy skretowej, dosyc wolny, brak koordynacji ruchowej - jak sam stwierdzil, ze na razie moj cios (77kg) jest mocniejszy.
Oczywiscie jak nabierze techniki bedzie grozny... Ale jak jej nabierze... Co jest procesem dosyc dlugim i teydniejszym niz zapodanie sobie dawki na porost miesni... Na razie ta jego masa raczej przeszkadza niz pomaga. I malo tego mysle, ze jak nie zleci ze dwa kg, to gowno z tego bedzie, raczej taki Saap, niz ktos z czolowki wago ciezkiej.
A grozny jest nawet cios lekkiego laika... pod warunkiem, ze trafi w jakis wazny punkt - koniec szczeki, watrobe.
Pozdrawiam
K_P
PS. Tymczasem wolalbym byc napadniety przez takiego misia, niz np. przez dobrego bylego piesciarza powiedzmy wagi polciezkiej (79,150kg), bo z misiem to ja ma wszystkie atuty oprocz masy:)
Napisano Ponad rok temu
może w wadze piórkowej bym się sprawdził.. czy tam słomkowej
Napisano Ponad rok temu
79 kg to też dla mnie ciężki typ.. przypominam że ważę 62
może w wadze piórkowej bym się sprawdził.. czy tam słomkowej
Ja mają podobne warunki do Twoich (obecnie nieco mi się przytyło tzn - nabrałem masy ) uwielbiałem walczyć z takimi gościami. Szczególnie gdy miałem nad nimi techniczną i szybkościową przewagę
Napisano Ponad rok temu
Kurczę, sesja się kończy i czas zacząc trenować.. chyba mimo wszystko wezmę muay thai Posty Kubusia Puchatka są pocieszające, może marne warunki fizyczne to rzeczywiście nie taka straszna rzecz..
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Glupie pytanko :)
- Ponad rok temu
-
Kudo
- Ponad rok temu
-
Dojo
- Ponad rok temu