Na stronie PZKB masz wymienione wszystkie techniki uczone w KB. .
taaa i które umiesz?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
proponuje zmiane sportu na gimnastyke artystyczna, badz lyzwiarstwo figurowe.Oczywiście technika musi być podporządkowana praktyce ale praktyka nie może wyznaczać nauczanych technik.
walka na ringu to ma być prezentacja wielu technik a nie jedynie tych najprostszych. Dlatego ja osobiście nie przywiązuje aż tak wielkiej wagi do osiągnięć (w sensie wyników), jakkolwiek bardzo wysoko cenie udział w sportowej rywalizacji, innymi słowy dla mnie liczy się nie tyle osiągnięty efekt (porażka /zwycięstwo) ile to jak walczysz i co sobą w tej walce prezentujesz.
Napisano Ponad rok temu
taaa i które umiesz?
Napisano Ponad rok temu
Tych z wyskoku nie potrafię. Resztę mniej lub bardziej umiem. A Ty czym możesz się pochwalić?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wierzgać to moga pijaczki pod budką z piwem ale nie użyłbym tego okreslenia względem kickboxerów bo takie "nieudolne wierzgnięcie okrężne w głowę" doświadczonego kickboxera urwałoby ci łeb, a może przynajmniej dało do myślenia.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ciekawe ze najgłośniej szczeka BJJ, wymadrza sie Kyokushin, z Kung-fu ..w temacie Kickboxing - Muay thai, moze się opanujcie troche, co...
Napisano Ponad rok temu
Rozsądek nie jest zależny od stylu jaki się uprawia lecz od człowieka. Ja nie reprezentuję tutaj poglądów "kyokushin" tylko własne.
Napisano Ponad rok temu
Ja nie szczekam, tylko mówię/piszę - trochę kulturalniej. Dwa, trenowałem 2 lata kickboxing, inaczej bym nie zabierał głosu w kwestii czegoś, o czym nie mam zielonego pojęcia - jak ty.ciekawe ze najgłośniej szczeka BJJ
Napisano Ponad rok temu
Dwa, trenowałem 2 lata kickboxing, inaczej bym nie zabierał głosu w kwestii czegoś, o czym nie mam zielonego pojęcia - jak ty.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kraków daleko,ale bedziesz miała wsparcie .Oj!!!!!!!!!!!!!!A moze w Łodzi kazdy kto przyjeżdża do Łodzi sam sobie szkodzi ...Male mma ,czy kopniaczkowata uczta Sallego? U nas wszystko.,a tak poza ta durnoscia to moglabys zadzwonic ,żadko zdaża sie taki wyważony talent i determinacja u innego Moze Lepszego Gatunku.Pozdrówka Nieznajoma... :wink: PS Fajnie ,ze masz poukładane Wartości-)))
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu