Sztuki walk + bieganie + BIAŁKO !?
Napisano Ponad rok temu
z tego co wiem soja jest mniej wartosciowa od miecha
jezeli nie mozesz przytyc to znaczy ze jesz za malo kalori i tyle...probuj dodawac do dziennego bilasnu kalorycznego po 100-200 kalori dziennie wiecej i obserwoj w ktorym momecie zaczynasz tyc i tyle
Carbo kup u kolegi co ma odzywki hurtowo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
soja ma czegoś mniej ale wiem też ze ma jakiś aminokwas egzogenny którego żadne mięso nie ma. Zreszta pisze że to rzecz gustu, dla mnie jest zdecydowanie bardziej wartosciowa bo mięcha nie cierpięz tego co wiem soja jest mniej wartosciowa od miecha
Napisano Ponad rok temu
soja ma czegoś mniej ale wiem też ze ma jakiś aminokwas egzogenny którego żadne mięso nie ma. Zreszta pisze że to rzecz gustu, dla mnie jest zdecydowanie bardziej wartosciowa bo mięcha nie cierpię
z tego co wiem soja jest mniej wartosciowa od miecha
dlatego ja jem jeszcze jajka i popijam mlekiem
Napisano Ponad rok temu
poniedziałek: kickboxing
wtorek: klatka (rozpiętki + pompki), triceps
środa: kickboxing
czwartek: biceps, barki (jakieś machanie hantlami ;P)
piątek: kickboxing
+ wysoko kaloryczna dieta
Zaznaczam ze dostępu do siłowni nie mam....a mój arsenał składa się z hantli 2x 8kg, 2x 5kg...stołków, dywanu itd
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a co sie stało z bieganiem z tematu??
nie ukrywam że mam podobny pomysł żeby sie przejść się na siłkę 2xw tyg
więc jestem zainteresowana jak bieganie ma sie do siłki ( biegam 3 x w tygodniu + 2x 1,5 h SW)
Jest sens iść na siłkę? bo chcę sobie plecy zrobić w zasadzie tylko plecy?
dzięki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bo tak to sie chyba nie da żeby zwiększyć bilans energetyczny dzienny i jednocześnie chudnąć? wiem pewnie musze dokonać wyboru :-)
pozdr
Napisano Ponad rok temu
MASA: +500 KCAL do dziennego zapotrzebowania (nadwyżka kalorii)
REDUKCJA: - 500 KCAL
to tak na początek.
Przede wszystkim dieta. Ściągnij sobie np. dziennik posiłków vitalmax.
Na siłowni program bardzo podobny - ale przy redukcji dodajemy np. HIIT (lub inne interwały), aeroby itp.
Napisano Ponad rok temu
tylko czy mógłby ktoś sprawdzć czy w miarę dobrze liczy bo kurcze zawsze wychodzi mi ze jem za dużo o jakieś 30% - 70% dzeinnie w szczerze mówiać juz tak sie ograniczam ze chyba bardziej nie dam rady, bedę wdzięczna
Napisano Ponad rok temu
spokojnie możesz sobie w nim diete ułożyć - na dole będziesz miała podsumowanie ile czego masz w nadmiarze, a ile brakuje (m.in. witaminy, minerały, itd.)zgadzam sie tabelka fajna sprawa
tylko czy mógłby ktoś sprawdzć czy w miarę dobrze liczy bo kurcze zawsze wychodzi mi ze jem za dużo o jakieś 30% - 70% dzeinnie w szczerze mówiać juz tak sie ograniczam ze chyba bardziej nie dam rady, bedę wdzięczna
więc bez obaw :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
biorąc pod uwage zawartość białka w makaronie, ryżu, płatkach owsianych, itd. to stwierdzam, że styknie poświęcić 15 minut i masz dietę gotową
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nadwyrężone ścięgno? (okolice kostki)
- Ponad rok temu
-
O choroba
- Ponad rok temu
-
Aerobiczna 6 Weidera - PYTANIE