SŁABO, WYMIOTY, COŚ NIE TAK...
Napisano Ponad rok temu
wracam wieczorem z treningu, jem kolację, biorę leki, kładę się, robi mi się słabo, wiruje wszystko, wstaję i oczywiście rzyganie konkretne... Nigdy tak nie miałam, nie wiem co to. Żadne zatrucie, bo codziennie bym tak miała. Zrobić sobie może jakieś badania Tyle czego tak naprawdę Miał ktoś coś takiego
Napisano Ponad rok temu
Czyli pewnie na coś chorujesz. Może trzeba powiązać z tym schorzeniem ww. dolegliwości.biorę leki
lekarz pierwszego kontaktu na pewno coś zaproponuje, ew da skierowanie do specjalisty - ot taki banał.Zrobić sobie może jakieś badania?Tyle czego tak naprawdę
PS.
Ciąża?
:wink:
Napisano Ponad rok temu
Czyli pewnie na coś chorujesz. Może trzeba powiązać z tym schorzeniem ww. dolegliwości.biorę leki
Miałam skręcenie stawu skokowego i je dostałam i muszę opakowanie skończyć z tego co lekarz mówił, nawet jeśli trenuję.
Napisano Ponad rok temu
nietolerancja na pewne substancje zawarte w lekach występuję bardzo często.
może po prostu nie trafiłaś z lekami.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
myślę, że możemy ci pomóc tylko w taki sposób, że powiemy ci, żebyś poszła do lekarza.
życzę zdrowia.
Napisano Ponad rok temu
Niektóre leki działają z opóźnieniem...Już misiąc je biorę i dopiero teraz coś byłoby nie tak Idę do lekarza jutro, bo teraz coś znowu kiepsko... 8O
JEszcze w tym roku dostałem antybiotyk na grype, wzialem 2tygodniowa dawke, a po 3 dniach od odstawienia dostalem silnej reakcji uczuleniowej(cale czerwone cialo i takie tam)... Takze te leki moga swoje robić mimo, ze wczesniej byly "ok"
Edyta:
Oczywiscie powiedz o nich lekarzowi, ale zapewne to wiesz...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W sprawach zdrowotnych nieznajomi z forum nie zastapia fachowca.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Niektóre leki mogą być popijane tylko wodą... Bo np. niekóre soki to kwasy, a mleko zawiera tłuszcze które z nimi źle się łączą...Slyszalem takie plotki ze podobno lekow nie powinno sie popijac alkocholem , ale osobiscie uwazam ze to bzdura.
Ale tylko po odstawieniu.. :wink:Co prawda nic nie szkodzi sprawdzic i odstawic lekow na jakis czas oraz znieczulac sie tylko wodka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w czasie kolezenskiego sparingu mój przeciwnik wypluł ochraniacz i zaczął wymiotowac (....) do tego jest na lekach przeciwpadaczkowych
padaczka plus lanie po głowie to nie może się dobrze skończyć ja tam dla własnego spokoju zrezygnował
a co do wymiotów, no to nie jeść przed treningiem to jest najskuteczniejszy sposób
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Czekolada
- Ponad rok temu
-
jak liczymy białko...?
- Ponad rok temu
-
Strzelające łokcie
- Ponad rok temu