Masz rację , to nie jest tylko sprawa pomiędzy Nimi. Ale te błotko przylgnęło do Artiksa publicznie a raczej powinno polecieć w innym kierunku.Tak myślisz? To nie jest sprawa między Artiksem a Germanosem. Moim zdaniem to jest problem przeperowadzania egzaminów na stopnie dan.Szkoda, że Germanos wycofał się z dalszego ciągu odklejania błota od Artiksa. Z tego co wiem , G. i Artiks są kolegami i wystarczyło zadzwonić a sprawa została by wyjaśniona bez udziału forum internetowego.
Dzisiaj usłyszałem tezę od jednego z instruktorów o jakimś "WARUNKOWYM ZALICZENIU". Myślisz, że to jest wporządku? Dlaczego inne osoby przystępujące do egzaminu nie miały podobnej szansy? Ciekawe jaką zasadą się kierowano? Równości czy sprawiedliwości?
Nie spotkałem się z warunkowyn zaliczeniem . Ciekawe , jakie warunki trzeba spełniać?
20 lat temu , gdy byłem szefem szkolenia , egzaminowałem umiejętności a nie politykę .
Widzę , że PSA gra w te same klocki , które Im się nie podobały w PFA. A najsmutniejsze jest to , że całe to towarzystwo , które teraz tworzy PFA I PSA , wiele lat temu zarzucało M. Osińskiemu że nie traktuje wszystkich jednakowo.