Selekcja Arka Kupsa...
Napisano Ponad rok temu
chcialbym wiedziec jak jest naprawde i czy rzeczywiscie tak trudno ukonczyc
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w sumie na forum jest calkiem sporo maniakow wiec moze znajdzie sie kilku ktorzy wiedza jak to wyglada i napisza cos "bez cenzury" majora Kupsa :wink:
Napisano Ponad rok temu
w sumie rzeczywiscie kilka przydatnych informacji jest
pozdro od Itosu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kumpel byl na selekcji, wytrzymal do drugiego etapu. Jest zawodowym zolnierzem, plutonowy, wlasnie przygotowuje sie do bicia rekordu w robieniu pompek.
to ile on tych pompek zrobi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kumpel byl na selekcji, wytrzymal do drugiego etapu. Jest zawodowym zolnierzem, plutonowy, wlasnie przygotowuje sie do bicia rekordu w robieniu pompek.
to ile on tych pompek zrobi
Miesci sie gdzies w granicach rekordu Polski czyli ponad 900 pompek w czasie 1 godz., ale mu koniecznie zalezy na rekordzie guinessa
Napisano Ponad rok temu
Nigdy w życiu nie widziałem tak zmęczonych ludzi. Próbowaliśmy z paroma pogadać, ale prawie nie byli w stanie mówić. Herbaty odmówili, twierdząc, że się porzygają. Rano przyjechała karetka, paru opatrzyła, kilku zabrała. Widać było, że chłopaki idą przez te góry już parę dni bez przerwy. Na takim etapie dobija wszystko, zimno, pogoda, niewyspanie, każde drobne otarcie nogi to udręka. A pogoda była taka klasycznie bieszczadzka, lało non stop, temperatura w nocy spadała do okolic zera. Każdy, kto maił okazję połazić parę dni mokry po lesie bez możliwości przebrania się, wysuszenia i ogrzania wie, jakie to jest upierdliwe i jak szybko męczy. A oni pewnie mieli jeszcze się orientować w terenie po ćmoku i iść na czas, nie licząc innych atrakcji.
Napisano Ponad rok temu
Miesci sie gdzies w granicach rekordu Polski czyli ponad 900 pompek w czasie 1 godz., ale mu koniecznie zalezy na rekordzie guinessa
jest dobry przyznaje
ale to ze nie przeszedl selekcji o niczym nie swiadczy
bo na selekcji licza sie nie mocne ale slabe strony
Napisano Ponad rok temu
Wojownik ze Sparty przeszedlby bez problemu :-)
juz po filmie tak
hahaha
a tak na powaznie ten Twoj kumpel od pompek jak robi na rekord to jaka ma taktyke (ile serii po ile w serii)
Napisano Ponad rok temu
Wojownik ze Sparty przeszedlby bez problemu :-)
juz po filmie tak
hahaha
a tak na powaznie ten Twoj kumpel od pompek jak robi na rekord to jaka ma taktyke (ile serii po ile w serii)
Jasne, ze po filmie :-) A co do kumpla to trudno mi teraz powiedziec, bo sie towarzystwo porozjezdzalo po swiecie i nie mam aktualnie z nim kontaktu niestety.
Napisano Ponad rok temu
mocna ekipa w koszulkach firmowych
ja bym sie nawet pisal
tylko moze jeszcze nie w tym roku (chyba ze sie wyrobie)
bo artroskopie kolana mam za miesiac ale generalnie co myslicie o pomysle
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ile biegac by nie tracic masy...?
- Ponad rok temu
-
z czym mieszac?? ;)
- Ponad rok temu
-