Mistrzostwa Polski WKF -Kalisz 2007
Napisano Ponad rok temu
Czy ktoś z formumowiczów wybiera się? W jakich konkurencjach zamierzacie startować? Czy też może olewacie tą imprezę -jak to się ostatnimi czasy zdarza ze względów politycznych?!
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
A względy polityczne schodzą raczej na dalszy plan, gdy w grę wchodzą tytuły Mistrzów Polski.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
A tytuły ? Te są dla nas najmniej ważne. Po latach i tak okaże się, że dyplomy będą spoczywały na dnie szafy zaś medale MP w piwnicy w starym dzbanku...przynajmniej u mnie tak to wygląda :-)
Pozdrawiam tych, którzy się tam wybierają i tych którzy będą walczyć o...tytuły.
Oss !
Napisano Ponad rok temu
W pękające listy startowe nie wierzę! -oby wszystkie konkurencje były rozegrane!!!!
tytuły nie są najwazniejsze -wiadoma sprawa, jednak trudno się oprzeć ich mocy! Niedawno mój klub świętował 15lecie istnienia z tej okazji robiliśmy wystawę poświęconą historii klubu i jego dokonaniom, gabloty zapełnione wygrzebanymi z dzbanka medalami MP (po odkurzeniu) wyglad naprawdę imponująco! Zrobiły duże wrażenie na rodzicach i władzach samorządowych zaproszonych na wystawę. Powtórzę się : TYTUŁY NIE SĄ NAJWAŻNIEJSZE -ale jeśli ktoś na codzień decyduje się na udział w rywalizacji sportowej to i w MP powinie chcieć wystartować, w końcu to najważniejsza impreza w kraju, mam nadzieję że przyjada najlepsi zawodnicy. Szkoda tylko że przez czyjeś lenistwo uniemożliwia się to ludziom którzy chcieli to zrobić a ni moga -a w oczy świeci się hasłami rozwoju karate
Ja w kazdym razie jadę do Kalisza, będę startował :-) i oczywiście kibicował , mam nadzieję na duuuużo ładnych walk i ich rzetelne sędziowanie :twisted:
waloo -dlaczego nie startujesz?
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
shorin-ryu z uniwersyteckiego klubu karate - zawody
- Ponad rok temu
-
Kto jest najleprzym zawodnikiem Karate Kyokushin??
- Ponad rok temu
-
Treningi
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa Polski Południowej PFKK
- Ponad rok temu
-
12.05.07 - MP. Oyama Karate Kata
- Ponad rok temu
-
Seminarium Karate WKF - Wrocław
- Ponad rok temu
-
Seido...
- Ponad rok temu
-
SIŁA czy KONTROLA czy SZYBKOŚĆ i DYTSANS ...?
- Ponad rok temu
-
Fred Ettish
- Ponad rok temu
-
Złe nawyki po innych stylach
- Ponad rok temu