baju baju, z tego co wiem meksyki nigdy nie mieli kufla z asfaltami jak byl interes to szli na uklad ale do zaregli nie na uboj jak sie robil supel. w usa w pierdlu klawisze i mafia sie dzialkuja a nie jakies braciaki arjanskie to jest pic do filmow bo dobrze sie ogladaoni sie pierw stwozyli bo mozyni i meksykanie w kaliforni sie zloncyzli i biali byli odlonczeni od siebie i czesto byly gwalty, kradziez, ataki, na bialych wieznioch kiedy w ameryce wienzienia rasowo sie zloncyzli. Oni byli stwozeni zeby bronic bialych wiezniow napoczatku od tych gwaltow i atakow.
national geografik wchodzi wsrodku arjanskie braterstwo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"Czy ktoś oprócz mnie oglądał ten program? Oni mieli wywiad z Michael’em Thompsonem, który podobno zabił 22 ludzi w więzieniach, i jak z gangu odszedł bo zaczynali zabijać rodziny tych którzy odeszli od gangu on braterstwo wprowadził do fundacji własnego stworzenia(?). Podobno nawet wysłali "śpiącego" co udawali, że idą na program świadków chowanych (nie wiem jak to po polsku się nazywa dokładnie) żeby go zaatakować i infiltrowali miejsca gdzie świadków fbi chowają. Oni także zabili po raz pierwszy w Stanach Zjednoczonych dwóch strażników więziennych w tym samym dniu i w tym samym więzieniu największego etapu(?) w tym czasie w całych Stanach Zjednoczonych gdzie największy przestępcy i najbardziej agresywni w całych Stanach Zjednoczonych siedzieli. Drugi (Clayton Fountain) zaatakował z kosą strażnika i leciał na niego krzycząc "czy wy skurwiele chcecie trochę tego?" i trzech zaatakował, jeden umarł w rękach syna a drugi wylądował na wózku inwalidzkim na całe życie, później on się chwalił z "zwycięską postacią" i powiedział że on to zrobił bo nie mógł pozwolić żeby Silverstein (pierwszy co zabił strażnika) by go pobił w martwych ciałach.
Inny gość, który nosi na oku łatę mówił żeby wejść do tego gangu co kontroluje cale społeczeństwo białych więźniów (tysiące ich w różnych więzieniach w różnych częściach kraju), trzeba być psychopatą, i sam mówił ze nim jest. Mówił, że oni zabijali na oczach wszystkich innych więźniów i strażników, żeby im pokazać, że nic nie mogą im zrobić i niczego nie maja do strachu, czy im dodadzą więcej lat na wyrok czy co zrobią.
Tu jest fotka Michael’a Thompsona (pierwszy z lewej), i gość co się nazywa John Greschner jest tutaj przed ostatni z prawej, który też odszedł z gangu, ale raz jak mordował kogoś w więzieniu to śmiał się i lizał krew z rąk.
Tu są artykuły po angielsku (Niemcy nie dawno też pojechali do Stanów żeby wywiady zrobić z tymi co odeszli z gangu i są ukrywani):
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Oni się najpierw stworzyli, bo murzyni i meksykanie w Kalifornii się złączyli i biali byli odłączeni od siebie i często były gwałty, kradzieże, ataki, na białych więźniów, kiedy w Ameryce więzienia rasowo się złączyły. Oni byli stworzeni żeby bronić białych więźniów na początku od tych gwałtów i ataków.
Na ostatniej fotce Michael Thompson jest w czapce, zapomniałem powiedzieć, ale oni też chronili włoskich mafiozów w więzieniach i nawet tworzyli (czy może stworzyli, nie wiem dokładnie) "hit squad" dla włoskich mafiozów na ulicach, bo la cosa nostra ich najwięcej zatrudniała do morderstw na ulicach prosto z więzienia (to byli najbardziej cenieni żołnierze)."
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dawaj wiecej strangler
wzucaj jakies filmiki
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam Kalgon i zachęcam do odrobiny empatii
Napisano Ponad rok temu
niech zapyta stranglera po angiesku o co mu chodzi
Strangler - What you talking about? I can't found in your topic any analogy to MA.
Probably, this guy ("master of prison") is some "master of ring"?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"ulica" jest działem forum całego serwisu.
A serwis to vortal o sztukach i sportach walki.
A bandyterka nie wiem co ma z tym wspólnego. tzn. wiem, bo ulica tak się kojarzy. ale sądzę, że ktoś kto wpadł na pomysł założenia działu "ulica" miał na mysli bójki uliczne itp., a nie tematy rodem "997".
już samo założenie topicu jest offtopem samym w sobie.
Napisano Ponad rok temu
No dobra, ale teraz to już rzeczywiście offtop offtopa, także auviedersehn.
Napisano Ponad rok temu
A tak, jest Skazany na Śmierć. Temat, oczywiście :wink:
Co do polszczyzny/angielszczyzny - mnie osobiście ani to przeszkadza ani mnie śmieszy. Raczej co innego.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sam robie od huja bledow w pisowni polskiej (znacznie wiecej niz w angielskim - ktorego uzywam kazdego dnia)
gosc ma image na forum
i ten post bynajmniej go nie zmienia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
jak reagowac??
- Ponad rok temu
-
Co do samoobrony??
- Ponad rok temu
-