ALe za to jeszcze kilka treningow i zrobie wreszcie ten burpee challenge-ostatnio zrobilem 60 w 5 minut.
  ALe za to jeszcze kilka treningow i zrobie wreszcie ten burpee challenge-ostatnio zrobilem 60 w 5 minut.Pozatym i tka moim dluuuuuuugofalowym celem jest zrobienie (podkreslam-ZROBIENIE) sequential fatigue challenge

Napisano Ponad rok temu
 ALe za to jeszcze kilka treningow i zrobie wreszcie ten burpee challenge-ostatnio zrobilem 60 w 5 minut.
  ALe za to jeszcze kilka treningow i zrobie wreszcie ten burpee challenge-ostatnio zrobilem 60 w 5 minut.Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to musisz zaczac intensywnie cwiczycNo 4X10 pewnie bym nie zrobil..
Pozatym i tka moim dluuuuuuugofalowym celem jest zrobienie (podkreslam-ZROBIENIE) sequential fatigue challenge
 ja robie 5x10 na koniec eksplozyjnego (sic?) treningu ;]
  ja robie 5x10 na koniec eksplozyjnego (sic?) treningu ;]Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ciekawa sprawa, ale czasem mam problem z rozszyfrowaniem nazw ćwiczeń, szukam opisów poszczególnych ale nie zawsze znajdowałem, co np. oznacza: Sandbag Clean and Press x 10...
Napisano Ponad rok temu

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu