Trening plyometryczny
Napisano Ponad rok temu
Pozatym i tka moim dluuuuuuugofalowym celem jest zrobienie (podkreslam-ZROBIENIE) sequential fatigue challenge
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to musisz zaczac intensywnie cwiczyc ja robie 5x10 na koniec eksplozyjnego (sic?) treningu ;]No 4X10 pewnie bym nie zrobil.. ALe za to jeszcze kilka treningow i zrobie wreszcie ten burpee challenge-ostatnio zrobilem 60 w 5 minut.
Pozatym i tka moim dluuuuuuugofalowym celem jest zrobienie (podkreslam-ZROBIENIE) sequential fatigue challenge
60 w 5 minut? za szybko je robisz. ja robie 50 w 5min. skup sie najpierw, zeby zrobic 100. nie wazne, ile ci to zajmie; masz zrobic 100. mozesz pod koniec robi po 1, ale masz zrobic 100. proste.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
hmm. wyglada, na jeden ze starszych artykolow rossa? on zmienil teraz metody dosc znacznie. to jednak przypomina to, co teraz robi interwalach i obwodach. ze zrobieniem pewnie nie mialbym problemu, choc nie warto byloby mierzyc czasu :wink:
pojutrze burpee challenge ;]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ciekawa sprawa, ale czasem mam problem z rozszyfrowaniem nazw ćwiczeń, szukam opisów poszczególnych ale nie zawsze znajdowałem, co np. oznacza: Sandbag Clean and Press x 10...
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i w ogole google i najlepiej crossfit.com i nie narzekaj
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wymiana osprzętu w rowerze
- Ponad rok temu
-
Co myslicie.. ???
- Ponad rok temu
-
Ból brzucha podczas biegania.
- Ponad rok temu