Ja osobiscie zauwazylem ze sporo osob z aparatem na zebach nosi szczeki ale to chyba ze strachu przed uszkodzeniem
powaga mozna nosic szczeke jak sie ma apaerat na zeby?
Napisano Ponad rok temu
Ja osobiscie zauwazylem ze sporo osob z aparatem na zebach nosi szczeki ale to chyba ze strachu przed uszkodzeniem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
właśnie..a co maja ochraniacze na kolana do przeciążen kolan??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
OT - przekłuwał ktoś kiedys sobie kalafiora sam? Bo ja zawsze byłem bojaźliwy w stosunku do igieł i jak próbowałem dwa dni temu to się nie mogłem przemóc?
Napisano Ponad rok temu
OT - przekłuwał ktoś kiedys sobie kalafiora sam? Bo ja zawsze byłem bojaźliwy w stosunku do igieł i jak próbowałem dwa dni temu to się nie mogłem przemóc?
Napisano Ponad rok temu
Wielokrotne tluczenie kolanami o mate przy wejsciach w nogi, rzutach itepe nie pozostaje bez echa w organizmie. Tylko ze efekty takich stluczen wylaza po czasie - jestem pewien ze ktos tu juz mial problemy z kolanami z tego powodu. Poza tym ochraniacze rozgrzewaja kolana, przez co trudniej o naciagniecia sciegien, ich ewentualne zerwanie, etc.
Napisano Ponad rok temu
8O :roll:Każde rozgrzanie zewnętrzne i wewnętrzne ściegna, więzadła lub mieśnia rozluźnia te struktory przez co dużo łatwiej o kontuzje.
Napisano Ponad rok temu
8O :roll:Każde rozgrzanie zewnętrzne i wewnętrzne ściegna, więzadła lub mieśnia rozluźnia te struktory przez co dużo łatwiej o kontuzje.
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu