problem z sauna
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
rozumiem ze prysznic po saunie bierzesz zimny? na zmiane cieply i zimny przez kilka minut? ja tempteratura w saunie, i czy sucha czy parowa? moza za dlugo po prostu i organizm sie zytio przegrzewa, szczegolnie po treningu.
prysznic po saunie biore normalny, taki letni powiedzialbym, ja nie lubie zbyt goracej wody, pod prysznicem tak siedze z 5 minut. Sauna jest sucha, taki piecyk elektryczny z kamieniami ktore mzona polewac, temperatura okolo 80 stopni
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Po saunie z tego co pamiętam powinno się brać prysznic lodowato zimny.
no wlasnie nie do konca!! wcale nie jest to takie zdrowe jak sie utarło. nie mam czasu teraz pisac wiecej. a ta teorie slyszalem od kumpla ktory mial o tym szerzej na fizjologii na AWF. mnie jeszcze to czeka:) moze wypowie sie tu ktorys z lekarzy...
Napisano Ponad rok temu
uh, wracam za miesiac do domu to bede sobie musial zrobic kilka serii w saunie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
uzupelnic wode mozesz po saunie.
mam problemy ze slininakami od urodzenia, jak nic nie wezme raz po raz w saunie to nie moge tam siedziec, po prostu wnetrze jamy ustnej robi sie tak suche ze az boli
Napisano Ponad rok temu
uzupelnic wode mozesz po saunie.
mam problemy ze slininakami od urodzenia, jak nic nie wezme raz po raz w saunie to nie moge tam siedziec, po prostu wnetrze jamy ustnej robi sie tak suche ze az boli
hmm to moze nabierz wody w usta...a na powaznie to nie wiem co ci poradzic.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
albo zanurzyć się na chwilę (tyle, ile można wytrzymać) w balii z zimną wodą. po szyję oczywiście. a potem z powrotem do sauny. i tak kilka razy. feels good.Po saunie z tego co pamiętam powinno się brać prysznic lodowato zimny.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no wlasnie moze o to, ze nie wychladzasz odpowiednio ciala po saunie.prysznic po saunie biore normalny, taki letni powiedzialbym
Napisano Ponad rok temu
też mi się tak zdaje. wielkim ekspertem od sauny nie jestem, ale od stałych bywalców wiem, że po wyjściu z sauny trzeba się zanurzyć w dosyć zimnej, jeśli nie lodowatej, wodzie albo schłodzić śniegiem, jak już ktoś wcześniej pisał.no wlasnie moze o to, ze nie wychladzasz odpowiednio ciala po saunie.prysznic po saunie biore normalny, taki letni powiedzialbym
Napisano Ponad rok temu
no wlasnie moze o to, ze nie wychladzasz odpowiednio ciala po saunie.prysznic po saunie biore normalny, taki letni powiedzialbym
ok sprawdze jutro i napisze jaki bedzie rezultat
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Instynkt? :)
- Ponad rok temu
-
Czy owoce tuczą?
- Ponad rok temu
-
Najlepsze białko?
- Ponad rok temu
-
soczewki a sauna i kriokomora ?
- Ponad rok temu
-
Opaska magnetyczna (kolano)
- Ponad rok temu
-
Prosze o pomoc!! Czy ktos sie zna na pisaniu diety?
- Ponad rok temu
-
Wybity palec badz kostka
- Ponad rok temu
-
Chondromelacja - Arthryl
- Ponad rok temu
-
Pytania do was :)
- Ponad rok temu
-
Odżywka a może suplement i o co w ogóle chodzi?
- Ponad rok temu