Jak laczyc kreatyne z gainerem i białkiem?
Napisano Ponad rok temu
Jak waszym zdaniem najlepiej laczyc te trzy suplementy?
Cwicze juz dosyc dlugo bo pierwszy kontakt z silownia mialem ponad 5 lat temu choc niestety zdaza mi sie byc niekonsekwetny Tzn. mam kilkumiesieczne przerwy powodujace duzy spadek tego co juz zostalo wczesniej wypracowane.
Mam tendencje do "zalewania się" czyli do nabierania niechcianej tkanki tluszczowej przy robieniu masy wiec moj jak dotad uklad treningu i suplementacji wygladal nastepujaco.
Trening : Poniedziałek, Środa, Sobota.
W dni treningowe( Pon, Sr, Sob ) Gainer przed siłownia, Gainer po siłowni ( 20-22 siłownia) i Białko przed snem.
W dzien po treningu (nietreningowy) (Wtr, Czw) Gainer rano po sniadaniu i białko wieczorem.
W dzien nietreningowy ( Ptk) Białko wieczorem.
Do tego zestawu chce dodac kretyne. Zalezy mi na wzroscie sily, wiekszym "zaznaczeniu" miesni i nie powiekszaniem sie a najlepiej redukcji tkanki tluszczowej .
Tak najlepiej ? :
W dni treningowe( Pon, Sr, Sob ) Kreatyna 30 min przed sniadaniem. 2 porcia kreatyny przed treningiem( Ile przed? 30min?10?5?) 3 porcja kreatyny bezposrednio po treningu. Potem Gainer tylko w jakim odstepie czasowym mozna juz go brac (10min?20?30?1h?)
A przed snem Białko.
W dzien po treningu (nietreningowy) Kreatyna 30 min przed sniadaniem. 2 porcja 5 godz potem? Przed objadem? I białko wieczorem.
Aha. Bede teraz staral sie zmienic godziny treningow na troche wczesniejsze ( 18-19-20-21) Zeby ostatnie posilki były bardziej oddalone od pory zasypiania.
Wybaczcie za ten typowo siłowniany teamt. Jestem ciekawy waszych sugestji.
Aha - Kreatyna to Trec Nutrition - Nitrobolon-II Power - Nitric oxide amplifier.
Białko to Trec Nutrition - NitroProGen 100g / 72,3 B / 7,7 W / 3,8 T / 5g peptyd l-gutaminowy.
Gainer to - Sports One - Super hard gainer - 108g / 22g B / 78W / 2,5 T + 7g sugars.
Pozdrawiam J.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A cos z reszta ?
Napisano Ponad rok temu
treningowe:
5g rano na czczo 30 minut przed sniadanie
5g bezposrednio po treningu
bialko:
zawsze na noc
gainer:
po treningu 30 minut i jako zastepstwo dla posilku(jesli bedzie trzeba)
Napisano Ponad rok temu
DT rano: 15g przed treningiem: 15g po treningu: 15g DNT rano: 15g poludnie: 15g
lub jak masz malo talarow:
DT rano: 15g przed treningiem: 15g DNT rano: 10g poludnie: 10g
DT - Dni treningowe
DNT - Dni nie treningowe
Co do gainera to nigdy wiecej nie bierz tego gowna. Lepiej kupic bialko + carbo i pomieszac. Lepsza jakosc, lepsza cena.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
napisz co masz do dyspozycji i diete fajnie jak bys napisal to bysmy pokombinowali z tymi gainerami
Napisano Ponad rok temu
edit: dorzucic np bialko ja bym bral jedna porcje przed snem a druga za dnia kiedy nie mam mozliwosci zjesc normalnie (szkola,praca itp).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
5g przed treningiem i 5 g po
w nietreningowe nie musisz
Napisano Ponad rok temu
1.Amino Anabol z Olimpu
2.BCAA Mega Caps Olimp ;]
Pomozcie mi wybrac, chce kupic ktorys z nich pod trening na rzezbe:) PZDR
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w wypadku g-power lepiej stosowac takze w dni nietreningowe bo zawiera glutamine wtedy w treningowe bedzie 20g na dzien a w nie treningowe 10g
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Grzyb...
- Ponad rok temu
-
Waże 65kg 178cm.....