GALA 30 lat na DVD!
Napisano Ponad rok temu
już dostępne!!!
Jest to zapis największej imprezy w historii polskiego aikido, gali, która odbyła się w październiku 2006r. w Warszawie.
Wspaniały materiał dla wszystkich miłośników aikido i na aikidocki upominek. Dwupłytowy album DVD znakomicie prezentuje dorobek i historię polskiego aikido. Każdy znajdzie tam siebie lub coś dla siebie.
180-minutowy film prezentuje instruktorów i kluby zrzeszone w PFA, gości gali oraz wielkich mistrzów Christiana Tissier (7 dan) oraz Shigeru Sugawara (6 dan). Ciekawym urozmaiceniem są pokazy kyudo, Shinkageryu, sumo, kenjutsu Kashima Shinryu, kendo oraz tameshigiri batto.
Wydawnictwo dostępne tylko w subskrypcji na:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
A tak z czystego czepialstwa, czy motyw muzyczny pojawiający się około drugiej minuty klipu promocyjnego występuje również na DVD? Jeśli tak, to może on odstraszyć potencjalnych nabywców, jako że występuje bodaj w każdej produkcji spod znaku BUDOJO i choć sam motyw jest fajny, to już dawno się przejadł.
Napisano Ponad rok temu
A ja chciałem zapytać, czy materiał na DVD pozwala obejrzeć poszczególne pokazy w całości?DVD „Gala 30 lat Aikido w Polsce”
już dostępne!!!
I jeszcze przy okazji spytam, czy można zamówić galowe wydanie Budojo?
I jeszcze na koniec spytam :wink: , czy można gdzieś kupić CD z taką muzyką, jaka sączyła się z głośników na gali?
Z góry dziękuję za info. :-)
Pozdrawiam, h-k
Napisano Ponad rok temu
A ja chciałem zapytać, czy materiał na DVD pozwala obejrzeć poszczególne pokazy w całości?DVD „Gala 30 lat Aikido w Polsce”
już dostępne!!!
I jeszcze przy okazji spytam, czy można zamówić galowe wydanie Budojo?
Pokazy główne są bardzo ładnie pokazane w całości, pokazy klubowe i instruktorów PFA fragmenty po 1-2 min na klub/osobę.
Ale zasadniczo jest to rejestracja całej Gali.
Budojo galowe bedzie mozna zamówić w sekretariacie PFA już w marcu (czekamy na zwroty z Ruch SA)
Napisano Ponad rok temu
A tak z czystego czepialstwa, czy motyw muzyczny pojawiający się około drugiej minuty klipu promocyjnego występuje również na DVD? ... występuje bodaj w każdej produkcji spod znaku BUDOJO i choć sam motyw jest fajny, to już dawno się przejadł.
.... finalista programu "Jaka to melodia?" chyba albo talent nie odkryty co za ucho Shabu
Napisano Ponad rok temu
Czy pokazy przedstawicieli PAA i PUA są w całości? Nie ukrywam, że zależy mi na nich szczególnie, z całym szacunkiem dla instruktorów i klubów PFA oraz przybyłych znakomitości z zagranicy.Pokazy główne są bardzo ładnie pokazane w całości, pokazy klubowe i instruktorów PFA fragmenty po 1-2 min na klub/osobę.
Pozdrawiam, h-k
Napisano Ponad rok temu
Wyśmiać łatwo, spróbować znaleźć nową melodię już trudniej. Jak lenistwo, to lenistwo. A moje dwa pytania pozostały bez odpowiedzi. Jakież to typowe. :roll:.... finalista programu "Jaka to melodia?" chyba albo talent nie odkryty co za ucho Shabu
Napisano Ponad rok temu
Czy pokazy przedstawicieli PAA i PUA są w całości? Nie ukrywam, że zależy mi na nich szczególnie, z całym szacunkiem dla instruktorów i klubów PFA oraz przybyłych znakomitości z zagranicy.Pokazy główne są bardzo ładnie pokazane w całości, pokazy klubowe i instruktorów PFA fragmenty po 1-2 min na klub/osobę.
Pozdrawiam, h-k
Bieńkowski i Wysocki w całości po ok.7min 8) 8) 8)
Napisano Ponad rok temu
Jest trochę więcej i to nie jest z tele mango tylko z royality free music for video solution.Czy tej melodyjki z tele mango jest więcej na dvd?
Niestety nie tylko amatorzy ale i profesjonaliści idą w tym względzie na łatwiznę :roll: :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
.Wiecej pokory.Po co ma sie mowic ze Warszawka rządzi.Panowie pomyślcie o tym...... :wink:
Bo wiesz, co by nie mówić Warszawa to stolica. I to w centrum Polski, trzeba się z tym pogodzić i żyć.
Napisano Ponad rok temu
,czy jest nawieksza impreza,to jest pojecie wzgledne. Gdyby to było w mniejszym mieście nie mozna byo to tak rozdmuchac. :wink:
Największa impreza to nie pojęcie względne, w historii polskich imprez aikido w jednym miejscu zgromadziło się po raz pierwszy 840 osób ćwiczących a Gali przyglądało się 1400 osób. A zatem obiektywnie była to największa impreza polskiego aikido. Większość uczestników była spoza Warszawy. Gdyby Gala odbywała się we Włoszczowej też by przyjechali. Lokalizacja była bez znaczenia.
Napisano Ponad rok temu
Ja bym z pewnością nie pojechał - właśnie ze względów politycznych :wink: by oszołomstwu dać odpór.Gdyby Gala odbywała się we Włoszczowej też by przyjechali.
Pancer (zastanawiąjacy się ilu agentów jest wśród aikidoków :wink: )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Aborygen, czemu takie pytania?! To normalne, że Redakcja się reklamuje, Ty też coś tam reklamujesz w swoich postach, choćby przez dyskredytowanie konkurencji. Masz prawo. A co do wielkości imprezy to popełniasz logiczny błąd, bo idąc za Twoim rozumowaniem można stwierdzić, że jakby El Presidente kanałem dyplomatycznym załatwił Galę w jakimś większym niż stolyca miastku, jak choćby Pekin, to byłaby jeszcze większa Mamy wolny rynek i skoro PFA potrafiła zrobić imprezkę w Wawie a inni nie potrafili, bo zaplecze organizacyjne i finansowe mają gdzie indziej, to jest problem tych innych, nie zaś PFA. Przecież chłopaki nie zrobią Gali w Bobrowie (kto wie, gdzie to jest?!), żeby się Aborygen nie czepiał... :wink:czemu,taka Autoreklama?Czy moze brak chetnych na zakup płyty,czy jest nawieksza impreza,to jest pojecie wzgledne.Owszem rozmach tylko dlatego,ze zostało to zrobione w miescie stołecznym.Gdyby to było w mniejszym mieście nie mozna byo to tak rozdmuchac.Wiecej pokory.Po co ma sie mowic ze Warszawka rządzi.Panowie pomyślcie o tym...... :wink:
BTW - nie wiem, czy to się nie zmieniło, bo Polska to dziwny kraj, ale gdy ja emigrowałem to Warszawka rządziła
Napisano Ponad rok temu
BTW - nie wiem, czy to się nie zmieniło, bo Polska to dziwny kraj, ale gdy ja emigrowałem to Warszawka rządziła
Apas wiele się zmieniło choć Polska to dziwny kraj ale teraz Włoszczowa górą :? :?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Bokken im cięższy tym..... ?
- Ponad rok temu
-
Dalsze dywagacje o zwiazkach Daito ryu i Aikido
- Ponad rok temu
-
Ubiór w Aikido
- Ponad rok temu