Piękący, palący ból
Napisano Ponad rok temu
Jakiś czas temu zdażyło mi się tak że walcząc na randori przeciwnik złapał mnie za spodnie i bardzo mocno pociągnął tak że sznurek przytrzymujący spodnie wpił mi się bardzo mocno w brzuch - ciut na prawo i poniżej pępka. Poczułem jakby mi rozerwało skórę - piekący palący ból. No ale myślałem że przejdzie - ale właśnie mija jakiś drugi miesiąc i nie przechodzi. Tzn boli mnie tylko w momencie gdy ktoś zrobi mi podobny trik - czyli mocno mnie szarpnie tak żeby pas, albo sznurek od spodni "podrażnił" to miejsce. Generalnie tylko w parterze. Np. wczoraj mi tak kumpel zrobił i czuje do dzisja jak dotknę. No i boli tylko jak dotykam - a nie cały czas. No i promień ogniska tego bulu jest bardzo mały - ot punkt.
Co to kur..a może być?
Na przepuklinę nie wygląda - wiem bo miałem - totalnie inny ból i w nie takich okolicznościach. Zresztą to jest po drugiej stronie i nie w pachwinie.
Pozdrowionka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
omg
Napisano Ponad rok temu
Ej... Bo nie umieram z bólu - ale piecze, kłuje w tym punkcie i czasami aż muszę poddać się czy przerwać akcję w momencie gdy boli. Generalnie po 2 dniach przechodzi ból do momentu aż znów mocno nie podrażnie tego miejsca. A że akurat w tym miejscu mi się spodnie trzymaja na tym sznurku to nie trudno o to.
No i po za tym wcześniej miałem dość solidną "warstwę" ochronną (: No tyle że zrzuciłem od wakacji 12 kg i myślałem że to może od tego.
Ale macie rację - nie marudzę - przejdę się do lekarza. Myślałem tylko że ktoś miał podobny przypadek i jakieś mazidło albo inny specyfik mu pomógł.
Pozdrowionka
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak ktos sie zna niech sprawdzi
- Ponad rok temu
-
AOL - naprawde działa na wzrost?
- Ponad rok temu
-
Skurcze mięśni brzucha
- Ponad rok temu
-
zapalenie płuc
- Ponad rok temu
-
Bol tricepsow
- Ponad rok temu
-
napój izotoniczny
- Ponad rok temu
-
Liczymy kalorie, tłuszcze białka...KALKULATOR!?
- Ponad rok temu
-
Proszę pomóżcie bo już dostaję zajoba ;(
- Ponad rok temu
-
Trening w domu ze sparing partnerem
- Ponad rok temu
-
Czy ta ławka jest dobra?
- Ponad rok temu