planowałem zakup Maglite z 3 diodą ... ale padło na fenixa bo tyle sie naczytałem ze takie cudowne i powiem wam ze sie niezawiodłem... Zaj....a latareczka ... malutka i jak do moich potrzeb wystarczająca

Jedynie co troche mnie zasmuciło ze nie moge wrzucic do niej innych baterii jak paluszki ... 14500 nie chodzi w gre niestety
 (( chyba latarerczka poszła by sie ....
 (( chyba latarerczka poszła by sie .... Nastepny zakup to pewnie P1D Cree ... chociaz jak patrze jak wprowadzaja nowosci to chyba lepiej troszke sie wstrzymac i moze powrzucaja tą diode do innych latarek zasilanych ogólnodostepnymi paluszkami ... Dobra wiem ze pitole
 ale jak moi znajomi widża taka latareczka i jaki jestem nią zafascynowany i ile mozna o nich gadac to sie na mnie dziwnie patrzą
  ale jak moi znajomi widża taka latareczka i jaki jestem nią zafascynowany i ile mozna o nich gadac to sie na mnie dziwnie patrzą  a jak słysza cene takiego malenstwa to twerdzą ze jestem poj...y
  a jak słysza cene takiego malenstwa to twerdzą ze jestem poj...y  
  dlatego juz wole tutaj pomarudzic

Moze ktos wie czy da sie jakos wzmocnic swiatło przez zastosowanie jakis innych bateri czy cus ?? ;-)

![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif) 

FaceBook
 FaceBook