Kolejny 5 DAN w PFA
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdro 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Choć obraz poniżej dowodzi niezbicie, że pogłoski o rzekomych animozjach pomiędzy PFA i PUA są mocno przesadzone ;-)
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
W braterskim uścisku Marian Wiśniewski sensei i Jacek Wysocki sensei. Warszawa, gala Budo, 21.10.2006.
Pozdrawiam, h-k :-)
Napisano Ponad rok temu
Gratki :wink: Kto jest promotorem sensei Wisniewskiego na ten stopien?
Pozdro 8)
Co to za pytanie? To trzeba samemu być promotorem wielu ( a takim jest MW) aby Doshu uznał wkład w rozwój aikido. Chyba tak troszkę po złośliwości poszło,co....? :roll:
Napisano Ponad rok temu
Jako skromny przedstawiciel wrażej PUA serdecznie gratuluje!
Choć obraz poniżej dowodzi niezbicie, że pogłoski o rzekomych animozjach pomiędzy PFA i PUA są mocno przesadzone ;-)
[Zdjęcie]
W braterskim uścisku Marian Wiśniewski sensei i Jacek Wysocki sensei. Warszawa, gala Budo, 21.10.2006.
etam, braterskim od razu, to pewno jakieś specjalne duszenie boczne
Napisano Ponad rok temu
Czemu mialbym byc zlosliwy? Po prostu interesuje mnie kto zaproponowal nadanie tego stopnia MW.Co to za pytanie? To trzeba samemu być promotorem wielu ( a takim jest MW) aby Doshu uznał wkład w rozwój aikido. Chyba tak troszkę po złośliwości poszło,co....? :roll:
Pozdro 8)
Napisano Ponad rok temu
Ja wiem... Ale nie powiem !!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:Czemu mialbym byc zlosliwy? Po prostu interesuje mnie kto zaproponowal nadanie tego stopnia MW...
Napisano Ponad rok temu
Ja wiem... Ale nie powiem !!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Czemu mialbym byc zlosliwy? Po prostu interesuje mnie kto zaproponowal nadanie tego stopnia MW...
czyzbys to byl Ty :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Ja też gratuluję . A ponieważ jestem zaciekawiony to dołączam się do pytania . Szczególnie , gdy się pamięta zjazd PFA w Gorzowie , na którym się okazało , że Zarzad wystąpił do Hombu Dojo o przyznanie sobie promocji na 5 Dan .Gratki :wink: Kto jest promotorem sensei Wisniewskiego na ten stopien?
Pozdro 8)
Co to za pytanie? To trzeba samemu być promotorem wielu ( a takim jest MW) aby Doshu uznał wkład w rozwój aikido. Chyba tak troszkę po złośliwości poszło,co....? :roll:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
aiki opowiadanie dla dzieci (po angielsku i niemiecku)
- Ponad rok temu
-
Informacja z ostatniej chwili - Staż w Warszawie na Gwardii
- Ponad rok temu
-
Staż z Sensei Pascalem Guillemin (asystentem Ch. Tissier)
- Ponad rok temu
-
Co mi proponujecie trenować!!
- Ponad rok temu
-
Staż z Jackiem Wysockim 7. dan, Biała Podlaska 19-20.01.2007
- Ponad rok temu
-
Treningi w dwoch dojo
- Ponad rok temu
-
Kalendarz PFA 2007