Nabiał a katabolizm
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
poklon Biały Ser Wymiata poklon
Napisano Ponad rok temu
Nie na temat:
Ty jestes prowokatorem prawda?Tylko nie za dużo, bo zesikasz się do łóżka w nocy, tak jak ja.
Napisano Ponad rok temu
Ty jestes prowokatorem prawda?
tzn, że niby co prowokuję? źle napisałem, że popicie wodą spowolni wchłanianie? (to też wyczytałem z jakiegoś tematu z BUDO)i lepiej żeby nie przeginał, bo skończy jak ja. Ktoś tu jeszcze widzi jakieś podtexty? Ty Mate mnie chyba nie lubisz poprostu, przyznaj się...
PS.: czy jedzenie dużej liczby węglowodanów przed snem odłoży się w postaci tłuszczu? do tej pory jadłem kolację do syta 2 h przed snem, ale teraz trochę podjadam wieczorem. Acha no i ile tego białka przed nocką, 1 plaster, 2?
Napisano Ponad rok temu
co do wegli tak odloza Ci sie w tluszcz jak bedziesz jadl na noc lepiej sobie zjesc poprostu serek wiejski badz tez najlepiej jakis spory kawalek sera bialego malo tlustego
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie no co ty, bardzo cie lubie, ile razy wchodze na budo i patrzac na ten dzial widze: "ostatni post ssj7" to wstrzymuje oddech bo zawsze mnie czyms zaskoczysz. Najpierw Candyup potem miales cos z dupą a teraz zmoczyles sie w nocy. Jestem moim ulubionym userem. Serio... Serio serio.Ty Mate mnie chyba nie lubisz poprostu, przyznaj się...
:peace:
Napisano Ponad rok temu
Jestem moim ulubionym userem. Serio... Serio serio.
:peace:
ja też uważam że jestem zajebisty szkoda ze nie wszyscy sie z tym zgadzają
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ciekawe czy kupke tez robi bez ruszania sie z łózka hehehehehhehehehhehehehe oszczędzasz pewnie sporo czasu
Napisano Ponad rok temu
OTbiały ser jest lekkostrawny (ma mało węgli)a jeśli twarożki, yogurciki które chcesz wcinać przed snem też, to możesz się nimi wspomagać. I popij je jeszcze wodą, żeby się wolniej wchłaniały do organizmu (rozcieńczysz soki żołądkowe). Tylko nie za dużo, bo zesikasz się do łóżka w nocy, tak jak ja.
poklon Biały Ser Wymiata poklon
powinienes zostac moderatorem z uwagi na swobodny i blyskotliwy styl wyrazania opinii na temat.
wogule powinnismy wybierac moderatorow bo czasami trafiaja sie zjeby.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ephedrine alkaloid supplements
- Ponad rok temu
-
sparing, worek co to? cardio?
- Ponad rok temu
-
Ruchomość stawu kolanowego........
- Ponad rok temu