Po sylwestrowe przemyślenia ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to pomyślcie jakie akcje by sie działy jakby każdy mógł kupić broń palną tak bez problemowo jak w usa To dopiero była by "huczna" zabawa
No ale... tak nie jest
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Stary to ty jesteś taki mały madafaka! 8O Ja w twoim wieku ani nie paliłem, ani nie piłem. Ba! teraz tez nie pale i nie mam zamiaru zaczynać!ja wole ganje.nie pije juz od poltora roku a w sylwka 2 kieliszki heh.po ganji nie ma agresora a po piciu jest wiec zamiencie picie na palenie
Ty widze, ze masz z tego faktu powody do dumy. Gratuluje! Czym się jeszcze pochwalisz?
Napisano Ponad rok temu
Stary to ty jesteś taki mały madafaka! 8O Ja w twoim wieku ani nie paliłem, ani nie piłem. Ba! teraz tez nie pale i nie mam zamiaru zaczynać!ja wole ganje.nie pije juz od poltora roku a w sylwka 2 kieliszki heh.po ganji nie ma agresora a po piciu jest wiec zamiencie picie na palenie
Ty widze, ze masz z tego faktu powody do dumy. Gratuluje! Czym się jeszcze pochwalisz?
wyluzuj.nie pale codziennie tylko 2-3 razy na rok bo nie lubie alkoholu.a ty piszesz ze w moim wieku (16 lat) nie paliles a nie piles a sa w jarocinie tacy co maja 12-14 lat i tez pala i pija ale o wiele wiecej ode mnie wiec chlopcze nie uruchamiaj sie
Napisano Ponad rok temu
sa w jarocinie tacy co maja 12-14 lat i tez pala i pija ale o wiele wiecej ode mnie wiec chlopcze nie uruchamiaj sie
Czyli ty tez musisz palic ?. Jeśli inni tez palą i pija o wiele wiecej od ciebie... ?
Napisano Ponad rok temu
ludzie nie macie sie na kogo uwziac tylko na mnie
Napisano Ponad rok temu
Po pierwsze nie mów do mnie 'chłopcze', a po drugie racjonalizujesz.wyluzuj.nie pale codziennie tylko 2-3 razy na rok bo nie lubie alkoholu.a ty piszesz ze w moim wieku (16 lat) nie paliles a nie piles a sa w jarocinie tacy co maja 12-14 lat i tez pala i pija ale o wiele wiecej ode mnie wiec chlopcze nie uruchamiaj sie
Napisano Ponad rok temu
No bez kitu, patrze na tą twoją podobiznę i jakoś ci nie wierzę, że nie palisz.Stary to ty jesteś taki mały madafaka! 8O Ja w twoim wieku ani nie paliłem, ani nie piłem. Ba! teraz tez nie pale i nie mam zamiaru zaczynać!
...
A tak serio, jak batoniarz pali kilka razy w roku, zamiast pic, to oba są bez różnicy, tyle że najczesciej to ściema, ze tak rzadko. Przyjelo się, ze ganja wkręca bardziej, ale znam takich, co kiedys w wieku naście tak jak on sporadycznie, a dzis w ogole. Jego sprawa.
Napisano Ponad rok temu
a to ze pare razy w roku sobie czasem pale to nie sciema bo nie jestem jakims hip hopowcem ktory codziennie na sniadanie tylko bardzo rzadko
ej czepiajcie sie kogos innego
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
batoniarz - Ja cie nie uwazam za cpuna... przeciez nie palisz tego shitu dzien w dzien ?
nom i super happy new year
Napisano Ponad rok temu
Tu masz wyjaśnienie słowa racjonalizacja:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
PS. Ciesz się, że ktoś zwraca tobie uwagę na to co piszesz, bo kiedyś chlapniesz to w nieodpowiednim towarzystwie i będzie pozamiatane. Pamiętaj, że to forum publiczne...
Napisano Ponad rok temu
pozdr
P_P
Napisano Ponad rok temu
Bilans strat- potluczone lustra, drzwi z dziura w drzwiach ( jak sie pozniej okazalo wybita glowa), gasnica uzyta na korytarzu. W miedzy czasie jakies bojki, policja, oraz napierdalalnie sie po ryju tak dla przyjemnosci.
Kurde moze za czasow jak bylem mlody i taki troche huligan to mnie to bawilo ale chyba wiek do czegos zobowiazuje.
No i oczywiscie powrot do Wawy. Nocny 601 i tu tez jakis dwoch heleniazy chyba komus skroilo mp3 i tel bo chcieli to opchnac . Biedacy nawet nie wiedzieli jak wylaczyc mp3 a bali sie aby bateria sie nie wyladowala.
Batona ani niczego nie nosze od okolo 2 lat. Zdaje sie na moj mozg i sztuke rozmowy oraz umiejetnosci. Jednak ze faktycznie nalezy chyba pomyslec nad jakims rozwiazaniem problemu gdyz z golymi rekoma na gubalowce nie wiem czy udalo by mi sie obronic mnie i dziewczyne od dwoch gosci co gorsza z nozem. A nie powiem ze mialem taka ochote tam jechac.
Ostnio co gorsza ciagle slysze o ofiarach noza, hmm problem zaczyna sie bardzo ciezki robic.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
w sprawie gnojków z sąsiedztwa
- Ponad rok temu
-
gnojki z sąsiedztwa
- Ponad rok temu
-
Życzonka