brak sił na meczu...pomocy !! :(
Napisano Ponad rok temu
PS. nieraz sobie cwicze nogi w domu ale bardzo zadko poniewaz gdy na nastepny dzien przychodze na trening moje nogi sa zmeczone i nie chce mi sie grac....
Napisano Ponad rok temu
mogę powiedzieć odpuść trochę, ale w końcu nic Ci nie dolega jako tako więc przynajmniej po pierwsze dobrze się odżywiaj, po drugie łykaj witaminki i po trzecie dodatkowo możesz się zacząć czymś suplementować gainer jak gainer, ale zdecydowanie przynajmniej carbo.
Carbo to taki rozpuszczalny izostar w którrego skład wchodzą cukry złożone ( im więcej tym lepiej- dlatego na super tanie nie daj się nabrać) cukry proste, witaminy minerały i często różne dodatki itd.
Takie coś zdecydowanie łatwiej przejdzie przez myśl Twoim rodzicom na wstępie- pokaż skład i wyszperaj w necie co jest co, żeby nie mieli wątpliwości czy " syn nie bierze czasem "sterydów" - bo takie niezdrowe podejrzenie może im przyjsc do głowy.
Napisano Ponad rok temu
ale podejrzewam ze to co napisal "Kubutek" jest prawda bo gdy gralem sparing przed swietami
to takiego czegos nie odczuwalem. Chyba moje nogi byly wypoczete bo liga sie skonczyla miesiac temu i trener robi troche luzu na treningach nieraz dawal nawet wolne.. ale sami wiecie
ze meczy nie gra sie co miesiac tylko co tydzien i w srodku sezonu trudno znalezc czas na odpoczynek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Rozstępy skóry.
- Ponad rok temu
-
chrupanie :P
- Ponad rok temu
-
co tak naprawde tkwi w odzywkach?
- Ponad rok temu
-
ergometr wioślarski vs bieżnia
- Ponad rok temu
-
wyrywanie zębów + narkoza = badania serca?
- Ponad rok temu
-
POMOCY !! Ćwiczenia relaksacyjne ...
- Ponad rok temu
-
Wzrost
- Ponad rok temu
-
Tytoń
- Ponad rok temu
-
sila a miesnie?