co tak naprawde tkwi w odzywkach?
Napisano Ponad rok temu
kupilam dekstroze firmy holland and barret z odrobina kreatyny. Nie dosc ze przytylam pare ladnych kilo, zauwazylam wzrost agresji i dziwne zmiany na ciele- prawdopodobnie
na tle hormonalnym
oczywiscie dieta i treningi sie nie zmienily, wiec wszystko inne wyeliminowalam
w skladzie nie znalazlam nic, co by moglo przyczynic sie do takich zmian-kreatyna, cukier i tauryna
i wiecie co juz nigdy nie kupie zadnych suplementow, organizm i wszystko mi sie rozp..., pomimo, ze wczesniej po treningach faszerowalam sie glukoza w naturalnej formie
wiec organizm byl do tego przyzwyczajony. Wtedy jednak wszystko bylo ok, dopoki nie wcisneli mi w sklepie tej nieszczesnej kreatyny z cukrem. Nie chce mi sie wierzyc, ze to reakcja organizmu na zmiane doboru skladnikow pokarmowych, tymbardziej ze byla ona niewielka.
Pytanie tylko jakie meskie hormony wjebali do tej paczki
co o tym myslicie?
Napisano Ponad rok temu
W składzie nie było absolutnie nic poza kreatyną, cukrem i tauryną?
Napisano Ponad rok temu
co do Nastka to z tego co wiem tluaczyl sie w ten sposob ze byl wczesniej chory i pozytywne wyniki badan na doping byly spowodowqane lekami dzieki ktorym mial szybko worcic do zdrowia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dextrose, HPLC pure creatine monohydrate, taurine, disodium Phosphate, Trimagnesium Phosphate, Monopotassium Phosphate
dawki naprawde zmniejszalam, bo te scoopy co oni podaja to sa dla koni jakichs chyba
ale niewazne, bo nie o wage chodzi tylko o zmiany w hormonach
siostra sie nabija ze sie zamieniam w faceta a matka podejrzewa doping komedia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
- jak to po kreatynie,przytylam pare ladnych kilo
- jak to po kreatynie u niektorych,dziwne zmiany na ciele
wkurzylo Cie to, przeciez wyglad jest bardzo wazny, a szczegolnie dla kobiet i w zwiazku z tym..
zauwazylam wzrost agresji i
Ot cala filozofia, wiec sie nie martw
Ale faktycznie, ja tez czytalem, ze czasem do suplementow dodawane sa male ilosci sterydow/prohormonow, np. w firmie Universal. Bylo to badanie jakiejs rzadowej placowki badawczej.. w sieci mozna znalesc. Jezeli sie bardzo przejelas, to moze skocz do lekarza?
A moze te zmiany zwiazane sa zupelnie z czyms innym.
Pozdrawiam i nie przejmuj sie za duzo. Wesolego Nowego Roku.
Napisano Ponad rok temu
tak czy siak odkladam te magiczne substancje, bo az strach bierze ile od tego energii przybywa
pozdrawiam!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
plus troszke wiecej sily na zawody
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli chodzi o wytrzymałość + siłę, to polecałbym sprobować Clouta w połączeniu z np. Orotine lub Bodyoctane
Napisano Ponad rok temu
olimpowskie KA jest takie samo jak FA tyle w tym temacie nie chce mi sie rozpisywac
Napisano Ponad rok temu
Olimpowskie Kre? Zdania są podzielone co do skuteczności - chyba, że z Fitness Authority (bo to oni pierwsi wypuści Kre-Alkalyn)
Jeżeli chodzi o wytrzymałość + siłę, to polecałbym sprobować Clouta w połączeniu z np. Orotine lub Bodyoctane
Litości, nie hodujemy tu zawodowca (a i zawodowcy nie jadą po takich suplach, bo ich na to nie stać)!
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ergometr wioślarski vs bieżnia
- Ponad rok temu
-
wyrywanie zębów + narkoza = badania serca?
- Ponad rok temu
-
POMOCY !! Ćwiczenia relaksacyjne ...
- Ponad rok temu
-
Wzrost
- Ponad rok temu
-
Tytoń
- Ponad rok temu
-
sila a miesnie?