Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hunter [master standard/orient - te nadają się tylko do kata - mają źle skrojone spodnie utrudniające kopanie
]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hunter [master standard/orient - te nadają się tylko do kata - mają źle skrojone spodnie utrudniające kopanie
]
Skąd taka ocena? Używam tego modelu od dawna i jakoś mi nie przeszkadzają. Wszyty klin zapewnia szeroki zakres ruchów, gumka w połączeniu ze sznurkiem zapobiega opadaniu, nogawki dość szerokie, więc noga się nie blokuje. Już bardziej mi w kopaniu zawsze przeszkadzało Kaminari.
Fakt, że Master Orienty są z bardzo grubego płótna, co niezwyczajnym może przeszkadzać no i powoduje, że po 3-4 latach w miarę intensywnego treningu zaczyna się przecierać, ale żeby w treningu przeszkadzało???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hunter ma źle skrojone nogawki - krok jest zbyt nisko, a długość od kroku do kostki jest troche zbyt krótka. OK spodnie są szerokie, ale jak chce kopać na jodan przy wzroście 190cm musiałbym kupić kimono huntera na ok 210 :>
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja mam plecionke i cholernie drażnią mnie spodenki.....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja na początku ćwiczyłem karate w plecionce. Potem kupiłem sobie karategi, ale teraz zastanawiam się nad powrotem do plecionki (spodnie zostawiłbym od obecnego stroju). Powód? Całkiem przepocone plecy gi już w połowie treningu. Chłodzi się toto szybciej, niż ciało, potem przykleja, ogólnie nieprzyjemnie, a i przy padach się czasem ślizgam przez to. W plecionce tak nie miałem.ale ogolnie na judo czy aikido to sie fajosko w plecionce ćwiczy ale nie na karate.......
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak się nie ma, to się siłą rzeczy oszczędza. Ciekawe natomiast, czemu ćwiczę w najtańszych plecionkach od ponad roku i nie mam najmniejszych zastrzeżeń.Jak się oszczędza to się ćwiczy w klejącym shicie :>
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu