Do użytkowników !!!
Napisano Ponad rok temu
- jest ladna, inteligentna, ambitna, uczynna, doprze gotuje. slowem zuch dziewczyna. skoro hgw zostala prezydentem warszawy, na forumie tez czas na zmiany.
Napisano Ponad rok temu
yoshi powinna zostac naszym modem:
- jest ladna, inteligentna, ambitna, uczynna, doprze gotuje. slowem zuch dziewczyna. skoro hgw zostala prezydentem warszawy, na forumie tez czas na zmiany.
Hmmm coś w tym jest.....
Napisano Ponad rok temu
Ma też przy tym całą masę innych obowiązków.yoshi powinna zostac naszym modem:
- jest ladna, inteligentna, ambitna, uczynna, doprze gotuje. slowem zuch dziewczyna.
Ale co tam, ja bym zagłosował na tak.
Napisano Ponad rok temu
yoshi powinna zostac naszym modem:
dlaczego mi to zalatuje ironią...?
Napisano Ponad rok temu
Bo to bujin pisał.dlaczego mi to zalatuje ironią...?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ponieważ temat "Do Moderatora" jest zamknięty, wrzucam małą ciekawostkę tutaj: z działu cross-budo, posty dziewiąty i jedenasty. Brzmi znajomo czy mi się wydaje?
ShabuShabu, to może być każdy. nie wierzę, żeby ta sama osoba logowała się na budzie pod dwoma różnymi nickami, przecież to jawne łamanie regulaminu, o tego punktu:
9. Zakaz podszywania się pod inną osobę, lub używania kilku nicków jednocześnie.
Napisano Ponad rok temu
"Oni to wiedzą, Kocie."9. Zakaz podszywania się pod inną osobę, lub używania kilku nicków jednocześnie.
Napisano Ponad rok temu
"Oni to wiedzą, Kocie."
etam, zły przykład nie może iść od samej góry. chociaż na to też nie ma reguły.
Napisano Ponad rok temu
profil uzytkownika nagababa z jednego z forum, wymienionego ostatnio przez Irimi
Napisano Ponad rok temu
gorzej, jak ta sama osoba pisze na jednym i tym samym forum pod dwoma różnymi nickami, kiedy jest to zakazane.
a tak naprawdę to nie wiemy czy nagababa zalogowana tutaj to Szczepan. może to być jego dawno zaginiony i teraz odnaleziony brat bliźniak.
P.S. nie wciągajcie mnie w te dyskusje, bo mi awatar usuną, jak jednemu koledze, za niewygodne teksty i niepokorną postawę. 8O
Napisano Ponad rok temu
Oczywiscie przy najmniejszym uchybieniu wzgledem regulaminu zatroszcze sie o niego z najwieksza radoscia 8)
Napisano Ponad rok temu
No nie dziwię się. Ja też byłbym zły. Tyle trollerki i przebierania się (rozbierania?) uprawiałeś pod tym nickiem i z tym własnie avatarkiem na innych forach, że to faktycznie może zezłościć. :wink:...Tez jestem do niego przywiazany po tylu latach ...
By the way: co tam u Bogumiła? Poczytność forum na tyle wzrosła, że ta postać chwilowo się nie pojawi? Czy są jakieś plany rozwoju jego osobowości internetowej?
z harcerskim
irimi vel irimi
Napisano Ponad rok temu
By the way: co tam u Bogumiła? Poczytność forum na tyle wzrosła, że ta postać chwilowo się nie pojawi? Czy są jakieś plany rozwoju jego osobowości internetowej?
Irimi, co Ty tu z jakąś teorią spisku? 8O
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kyuzo Mifune - judo vs tanto, jo i katana
- Ponad rok temu
-
Sagawa Yukiyoshi
- Ponad rok temu
-
Trening w stolycy...
- Ponad rok temu
-
Do Moderatora
- Ponad rok temu
-
Co się tutaj dzieje???
- Ponad rok temu
-
Aikido Nishio
- Ponad rok temu
-
Czy jest aikido w Zirardowie?
- Ponad rok temu
-
mistycyzm vs realizm
- Ponad rok temu
-
Pare fotek z jesiennych stazy z shihan Tamura..
- Ponad rok temu
-
Jak AIKIDO wplynelo na twoje zycie :P
- Ponad rok temu