Trening w stolycy...
Napisano Ponad rok temu
Będę bardzo wdzięczny za informacje - mogą być na priva :-)
Nie ukrywam, że najchętniej poćwiczyłbym na AWF 8)
Onegaishimasu.
Napisano Ponad rok temu
Ale może jakoś konkretniej z terminami? 8) Jak ćwiczysz to może coś już wiesz o "rokładzie jazdy" na interesujący mnie okres?
Napisano Ponad rok temu
Do spotkania na macie, rezerwuj czas na browara
PS. Tak na marginesie jeśli jesteś jeszcze u nihongoncow, czy istnieje jakaś możliwość byś skombinował mi stamtąd kakuobi jakoweś?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rozkład jazdy mimo okresu świątecznego się raczej nie zmienia.
to świetnie 8) do zobaczenia na treningu a browar w zależności od tego czy znajdę kierowcę
(pewnie, że znajdę )
garry, jakoweś kakuobi może by się i dało znaleźć... co prawda jako tradycyjna część stroju występuje [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ale prawdopodobnie chodzi Ci o coś bardziej stonowanego - w czerni czy też granacie
czarne są na przykład używane przez danowców w moim dojo - jeszcze nie wiem czy wygodniejsze 8)
jakieś konkretniejsze wymagania jakbyś postawił, czy cuś, to mogę popytać bo prawdę mówiąc zupełnie nie wiem ile to to kosztuje i gdzie szukać... (w budostuff'ie są po 175 zł a oni chyba z prosto z Japan sprowadzają ten stuff)
Napisano Ponad rok temu
Jakiś czas temu zamawiałem tam kakuobi koledze. Naprawdę pierwyj sort ten stuff. Stuff i serwis, polecam.(w budostuff'ie są po 175 zł a oni chyba z prosto z Japan sprowadzają ten stuff)
Pozdrawiam, h-k
Napisano Ponad rok temu
Niekoniecznie, moga być i inne kolorki Niestety 8 cm szerokości (w przytoczonym przez Ciebie katalogu) to jak dla mnie trochę za mało.garry, jakoweś kakuobi może by się i dało znaleźć... co prawda jako tradycyjna część stroju występuje [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ale prawdopodobnie chodzi Ci o coś bardziej stonowanego - w czerni czy też granacie
Bez porównania lepiej się hakama trzyma, no i nie wystaje ci gul od węzła na brzuchuczarne są na przykład używane przez danowców w moim dojo - jeszcze nie wiem czy wygodniejsze 8)
Więc szkoda Ci robić kłopotu - cofam prośbęjakieś konkretniejsze wymagania jakbyś postawił, czy cuś, to mogę popytać bo prawdę mówiąc zupełnie nie wiem ile to to kosztuje i gdzie szukać...
Najciemniej pod latarnią zaraz sobie obejze ich ofertę.(w budostuff'ie są po 175 zł a oni chyba z prosto z Japan sprowadzają ten stuff)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Do Moderatora
- Ponad rok temu
-
Co się tutaj dzieje???
- Ponad rok temu
-
Aikido Nishio
- Ponad rok temu
-
Czy jest aikido w Zirardowie?
- Ponad rok temu
-
mistycyzm vs realizm
- Ponad rok temu
-
Pare fotek z jesiennych stazy z shihan Tamura..
- Ponad rok temu
-
Jak AIKIDO wplynelo na twoje zycie :P
- Ponad rok temu
-
taf staf...
- Ponad rok temu
-
Samuraj is gone, gone, gone...
- Ponad rok temu
-
KI MADE IN USSR SPECNAZ SENSEI