suple na regeneracje
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Partyzant dobrze mowi. Zjedz sobie miod i zainwestuj lepiej w BCAA i/lub Glutamine. Bo to sa antykatabolizaotry i napewno Ci sie przydadza.
...no i biały ser przed snem :roll: Ja też się zastanawiam nad jakimś antykatabolikiem, ale boję się supli...jeszcze nigdy się nie "wspomagałem". A jeśli się otruję?
Napisano Ponad rok temu
A tak poza tym nie ma sie czego bac;) No chyba ze kupisz jakis syf:P Dlatego ja wybieram sprawdzone i pewne marki a nie byle jakie suple:P
Napisano Ponad rok temu
mam o wiele wiecej energii, nie jestem wysrany po treningu - ogolnie czuje sie... bardziej żwawy. ciekawe ile w tym efektu glutaminy, a ile wkręty - tak czy inaczej DZIAŁA
a tak BTW jak usprawiedliwic istnienie carbo - jezeli mozna zatsapic je lyzka miodu?
tzn po co ludzie to kupuja - miod wychodzilby taniej RIGHT? :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na poczatku kazda glutamina i BCAA da Ci kopa poniewaz Twoj organizm nie jest do tego przyzwyczajony i tak naprawde bedzie to dla niego wielka nowosc i napewno wykorzysta ja w 100%.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak dla mnie podstawa to białko + glutamina mozna do tego dodac tez BCAA ale ja nie dodaje bo poki co nie mam kasy. Jestem zadowolony z efektow mojej suplementacji :wink:
po co Ci jeszcze dodawać BCAA jak bieresz białko. W dobrym białku jest duuzo rozgałęzionych aminokwasów, więc zakup dodatkowego BCAA jest niepotrzebny.
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Plan domowy (Trening)
- Ponad rok temu
-
male pytanie
- Ponad rok temu
-