WAKO swoje a PZKB swoje o co chodzi?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mógłbyś przedstawić mi te przepisy, w których jest jasno stwierdzone, że dana osoba nie może być członkiem dwóch różnych kadr w ramach odrębnych związków sportowych?czlonek kadry podpisuje umowę ze związkiem i tylko na niego minestrstwo łoży pieniązki obowiązki kadry regulują inne przepisy
W przedstawione przez Ciebie sytuacji było chyba jednak na odwrót, ale na Mistrzostwa Polski ów klub niestety nie mógł startować.blokowanie SmileSmileSmile czy przypadkiem w bydgoszczy nie startował kraksport. Czy nie jest to klub członka zarządu, czy jest nadal członkiem zarzadu pomimo iz startuje`stosunkowo regularnie. Wiem że troche boli iż kluby wybierają PZKb
Ale po co mają u Was startować? Czy macie u Was kadrę?
Pytania to raczej nie argumenty, więc nie wiem jak Ci może je przypominać.Wasze pytanie przypomina mi argumenty Pana Murata, z przed 15 lat, który uznawał swoją nieomylność. Kim jesteście żeby dowodzić co jest MT a co.
Ten "myślnik" rozumiem znaczy tyle co kolejny po nim znak równości? Jeśli tak, to czy możesz pokazać miejsca, w których coś takiego piszą? Na stronie ifmy raczej takiego zapisu ("thaikickboxing - thaiboxing") nie znajdziemy, a na nią to niejednokrotnie się powoływałeś.Thaikickboxing - thaiboxing = muaythai
Pewnie (na pewno?) tak nie uważa.Pewnie OZZZ uważasz w taki razie iż jujitsu brazyliskie nie ma prawa używać nazwy jujitsu. Róznice są znaczne i powstało w brazylii.
Napisano Ponad rok temu
co do kraksport :). teraz im nie zabroniono gdy byla impreza w katowicach a wtedy tak:):) nie badz smieszny zrteszta startowal wtedy puncher a nadal janek jest w kadrze. Prakong tez startowal a teraz juz nie jest zainteresowany PZMT, Lepich walczyl u nas w Katowicach. A ktory klub PZKb dolaczyl sie w ostatnim czasie do Was?
W stwierdzeniu Wako swoje a PZKb swoje nie ma zadnego pytania? jest stwierdzenie thaikickboxing to thaiboxing i tyle. niedawno rzadek startowal wg podobnych zasad. CZemu zreszta nie ma nic na waszej stronie?
Napisano Ponad rok temu
lol, ciekawe historie snujesz . Tak czy siak nie jest to mój prezes, nie jestem "zrzeszony", więc proszę o to Ciebie :-) .Wasz Prezes wydal 20 000 na prawnikow by pograzyli PZKb to niech doląży im 1000 zł i mu to wyjasnią. zdradze ci tylk gratis iz ma to zwiazek z zatrudnieniem
O ile dobrze pamiętam zarzekałeś się kilka miesięcy temu, że co do startu Kraksportu w Mistrzostwach Polski PZMT nie było żadnych zakazów ze strony PZKb. Teraz piszesz co innego, ciekawe .co do kraksport :). teraz im nie zabroniono gdy byla impreza w katowicach a wtedy tak:):) nie badz smieszny zrteszta startowal wtedy puncher a nadal janek jest w kadrze.
Obawiam się, że to działa również w drugą stronę . Prakong zainteresowany był do Mistrzostw Polski :wink: .Prakong tez startowal a teraz juz nie jest zainteresowany PZMT
Miał na miejscu .Lepich walczyl u nas w Katowicach.
hmm... do PZMT chyba żaden. Spowodowane jest to zapewne tym, że wszystkie kluby startujące u was w lidze (zdaje się, że tylko poza Prakongiem) specjalizują się głównie w kickboxingu, a MT jest raczej dodatkiem, więc za friko startują u was .A ktory klub PZKb dolaczyl sie w ostatnim czasie do Was?
Napisano Ponad rok temu
co do ich startów? czy nie widzisz że kpię:)
Prakong organizował Ligę już wcześniej. Poprostu wybrał gdzie mu lepiej.
Lepich - jak i jego lub wybrał PZKB
tylko jeden :) specjalizuje się przynajmniej 10 Prakongu a PAco, Puncher, KOwal, CSW Płock, berseker , Falanga, Nakmuay, Palestra, kilka ma rowniez MT na wysokim poziomie
chociaż rywalizują w kilu formułach Politechnika, Fighter Wrocław, Punicher GYM, Siedlce,
Reszta ma pojedynczych dobrych zawodników, ale cały czas robią postępy (np torun - niesamowity Emil Martirosjan czy Kobylański MAximus,
U was też połowa klubów to karatecy, teakwondo, sambo, kung-fu. Startują i w MT i w tych organizacjach.
Napisano Ponad rok temu
Odkąd tylko zawitałeś na tym forum .czy nie widzisz że kpię
Napisano Ponad rok temu
Napisałem
o do kraksport: teraz im nie zabroniono gdy byla impreza w katowicach a wtedy tak:) .
twoja odpowiedź
O ile dobrze pamiętam zarzekałeś się kilka miesięcy temu, że co do startu Kraksportu w Mistrzostwach Polski PZMT nie było żadnych zakazów ze strony PZKb. Teraz piszesz co innego, ciekawe Very Happy.
Przeczytaj uważnie ten tekst i zrozum chłopie jego treść a zrozumiesz dlaczego kpie z Ciebie. Trzy usmiechy na końcu świadczą iż bawi mnie ta interpretacja. JA nie pytam tylko kpie z interpretacji zakazu startu.
I jak traktować Cię poważnie
Napisano Ponad rok temu
Padam, padam ze śmiechu
Jest TYLKO JEDEN człowiek, którego interpretacja słów innych ludzi jest jedyna i słuszna
Chylę czoła nad przenikliwością itd (jeżeli ktoś odnosi wrażenie że kpię to ma całkowitą rację)
Wiesz kickfan ile razy Ty 'opacznie' interpretowałeś słowa innych ludków ? bo ja już nie pamiętam
Też można powiedzieć - I jak traktować Cię poważnie
Zresztą...
Zastanawiające tylko że nagle zacząłeś się tłumaczyć (czy też raczej tłumaczyć innym co CHCIAŁEŚ powiedzieć) a wcześniej tego nie robiłeś (przynajmniej nie pamiętam). Czyżby... ? Może więcej niż ziarenko prawdy tam jest schowane ? :D
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Zgłupiałem. Boks a tajski !?
- Ponad rok temu
-
stłuczony lokiec?
- Ponad rok temu
-
kickboxing samemu w domu...