WAKO swoje a PZKB swoje o co chodzi?
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Mógłbyś przedstawić mi te przepisy, w których jest jasno stwierdzone, że dana osoba nie może być członkiem dwóch różnych kadr w ramach odrębnych związków sportowych?czlonek kadry podpisuje umowę ze związkiem i tylko na niego minestrstwo łoży pieniązki obowiązki kadry regulują inne przepisy
W przedstawione przez Ciebie sytuacji było chyba jednak na odwrót, ale na Mistrzostwa Polski ów klub niestety nie mógł startować.blokowanie SmileSmileSmile czy przypadkiem w bydgoszczy nie startował kraksport. Czy nie jest to klub członka zarządu, czy jest nadal członkiem zarzadu pomimo iz startuje`stosunkowo regularnie. Wiem że troche boli iż kluby wybierają PZKb
Ale po co mają u Was startować? Czy macie u Was kadrę?

Pytania to raczej nie argumenty, więc nie wiem jak Ci może je przypominać.Wasze pytanie przypomina mi argumenty Pana Murata, z przed 15 lat, który uznawał swoją nieomylność. Kim jesteście żeby dowodzić co jest MT a co.

Ten "myślnik" rozumiem znaczy tyle co kolejny po nim znak równości? Jeśli tak, to czy możesz pokazać miejsca, w których coś takiego piszą? Na stronie ifmy raczej takiego zapisu ("thaikickboxing - thaiboxing") nie znajdziemy, a na nią to niejednokrotnie się powoływałeś.Thaikickboxing - thaiboxing = muaythai
Pewnie (na pewno?) tak nie uważa.Pewnie OZZZ uważasz w taki razie iż jujitsu brazyliskie nie ma prawa używać nazwy jujitsu. Róznice są znaczne i powstało w brazylii.

Napisano Ponad rok temu
co do kraksport

W stwierdzeniu Wako swoje a PZKb swoje nie ma zadnego pytania? jest stwierdzenie thaikickboxing to thaiboxing i tyle. niedawno rzadek startowal wg podobnych zasad. CZemu zreszta nie ma nic na waszej stronie?
Napisano Ponad rok temu
lol, ciekawe historie snujeszWasz Prezes wydal 20 000 na prawnikow by pograzyli PZKb to niech doląży im 1000 zł i mu to wyjasnią. zdradze ci tylk gratis iz ma to zwiazek z zatrudnieniem

O ile dobrze pamiętam zarzekałeś się kilka miesięcy temu, że co do startu Kraksportu w Mistrzostwach Polski PZMT nie było żadnych zakazów ze strony PZKb. Teraz piszesz co innego, ciekaweco do kraksport
![]()
:). teraz im nie zabroniono gdy byla impreza w katowicach a wtedy tak:)
:) nie badz smieszny zrteszta startowal wtedy puncher a nadal janek jest w kadrze.

Obawiam się, że to działa również w drugą stronęPrakong tez startowal a teraz juz nie jest zainteresowany PZMT

Miał na miejscuLepich walczyl u nas w Katowicach.

hmm... do PZMT chyba żaden. Spowodowane jest to zapewne tym, że wszystkie kluby startujące u was w lidze (zdaje się, że tylko poza Prakongiem) specjalizują się głównie w kickboxingu, a MT jest raczej dodatkiem, więc za friko startują u wasA ktory klub PZKb dolaczyl sie w ostatnim czasie do Was?

Napisano Ponad rok temu

co do ich startów? czy nie widzisz że kpię

Prakong organizował Ligę już wcześniej. Poprostu wybrał gdzie mu lepiej.
Lepich - jak i jego lub wybrał PZKB
tylko jeden

chociaż rywalizują w kilu formułach Politechnika, Fighter Wrocław, Punicher GYM, Siedlce,
Reszta ma pojedynczych dobrych zawodników, ale cały czas robią postępy (np torun - niesamowity Emil Martirosjan czy Kobylański MAximus,
U was też połowa klubów to karatecy, teakwondo, sambo, kung-fu. Startują i w MT i w tych organizacjach.
Napisano Ponad rok temu
Odkąd tylko zawitałeś na tym forumczy nie widzisz że kpię

Napisano Ponad rok temu
Napisałem
o do kraksport: teraz im nie zabroniono gdy byla impreza w katowicach a wtedy tak:)

twoja odpowiedź
O ile dobrze pamiętam zarzekałeś się kilka miesięcy temu, że co do startu Kraksportu w Mistrzostwach Polski PZMT nie było żadnych zakazów ze strony PZKb. Teraz piszesz co innego, ciekawe Very Happy.
Przeczytaj uważnie ten tekst i zrozum chłopie jego treść a zrozumiesz dlaczego kpie z Ciebie. Trzy usmiechy na końcu świadczą iż bawi mnie ta interpretacja. JA nie pytam tylko kpie z interpretacji zakazu startu.
I jak traktować Cię poważnie
Napisano Ponad rok temu
Padam, padam ze śmiechu

Jest TYLKO JEDEN człowiek, którego interpretacja słów innych ludzi jest jedyna i słuszna

Chylę czoła nad przenikliwością itd (jeżeli ktoś odnosi wrażenie że kpię to ma całkowitą rację)
Wiesz kickfan ile razy Ty 'opacznie' interpretowałeś słowa innych ludków ? bo ja już nie pamiętam

Też można powiedzieć - I jak traktować Cię poważnie
Zresztą...
Zastanawiające tylko że nagle zacząłeś się tłumaczyć (czy też raczej tłumaczyć innym co CHCIAŁEŚ powiedzieć) a wcześniej tego nie robiłeś (przynajmniej nie pamiętam). Czyżby... ? Może więcej niż ziarenko prawdy tam jest schowane ?

Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Zgłupiałem. Boks a tajski !?
- Ponad rok temu
-
stłuczony lokiec?
- Ponad rok temu
-