Skocz do zawartości

Zdjęcie

WAKO swoje a PZKB swoje o co chodzi?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
29 odpowiedzi w tym temacie

budo_kickfan
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 881 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: WAKO swoje a PZKB swoje o co chodzi?
a i pozdrawiem Kraków - bo wszyscy z niego jestescie:):)
  • 0

budo_mnino
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 372 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Muay Thai

Napisano Ponad rok temu

czlonek kadry podpisuje umowę ze związkiem i tylko na niego minestrstwo łoży pieniązki obowiązki kadry regulują inne przepisy

Mógłbyś przedstawić mi te przepisy, w których jest jasno stwierdzone, że dana osoba nie może być członkiem dwóch różnych kadr w ramach odrębnych związków sportowych?

blokowanie SmileSmileSmile czy przypadkiem w bydgoszczy nie startował kraksport. Czy nie jest to klub członka zarządu, czy jest nadal członkiem zarzadu pomimo iz startuje`stosunkowo regularnie. Wiem że troche boli iż kluby wybierają PZKb
Ale po co mają u Was startować? Czy macie u Was kadrę?

W przedstawione przez Ciebie sytuacji było chyba jednak na odwrót, ale na Mistrzostwa Polski ów klub niestety nie mógł startować. :)

Wasze pytanie przypomina mi argumenty Pana Murata, z przed 15 lat, który uznawał swoją nieomylność. Kim jesteście żeby dowodzić co jest MT a co.

Pytania to raczej nie argumenty, więc nie wiem jak Ci może je przypominać. :D

Thaikickboxing - thaiboxing = muaythai

Ten "myślnik" rozumiem znaczy tyle co kolejny po nim znak równości? Jeśli tak, to czy możesz pokazać miejsca, w których coś takiego piszą? Na stronie ifmy raczej takiego zapisu ("thaikickboxing - thaiboxing") nie znajdziemy, a na nią to niejednokrotnie się powoływałeś.

Pewnie OZZZ uważasz w taki razie iż jujitsu brazyliskie nie ma prawa używać nazwy jujitsu. Róznice są znaczne i powstało w brazylii.

Pewnie (na pewno?) tak nie uważa. :D
  • 0

budo_kickfan
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 881 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Wasz Prezes wydal 20 000 na prawnikow by pograzyli PZKb to niech doląży im 1000 zł i mu to wyjasnią. zdradze ci tylk gratis iz ma to zwiazek z zatrudnieniem

co do kraksport :) :):). teraz im nie zabroniono gdy byla impreza w katowicach a wtedy tak:):):) nie badz smieszny zrteszta startowal wtedy puncher a nadal janek jest w kadrze. Prakong tez startowal a teraz juz nie jest zainteresowany PZMT, Lepich walczyl u nas w Katowicach. A ktory klub PZKb dolaczyl sie w ostatnim czasie do Was?

W stwierdzeniu Wako swoje a PZKb swoje nie ma zadnego pytania? jest stwierdzenie thaikickboxing to thaiboxing i tyle. niedawno rzadek startowal wg podobnych zasad. CZemu zreszta nie ma nic na waszej stronie?
  • 0

budo_mnino
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 372 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Wasz Prezes wydal 20 000 na prawnikow by pograzyli PZKb to niech doląży im 1000 zł i mu to wyjasnią. zdradze ci tylk gratis iz ma to zwiazek z zatrudnieniem

lol, ciekawe historie snujesz :) . Tak czy siak nie jest to mój prezes, nie jestem "zrzeszony", więc proszę o to Ciebie :-) .

co do kraksport :) :):). teraz im nie zabroniono gdy byla impreza w katowicach a wtedy tak:):):) nie badz smieszny zrteszta startowal wtedy puncher a nadal janek jest w kadrze.

O ile dobrze pamiętam zarzekałeś się kilka miesięcy temu, że co do startu Kraksportu w Mistrzostwach Polski PZMT nie było żadnych zakazów ze strony PZKb. Teraz piszesz co innego, ciekawe :D .

Prakong tez startowal a teraz juz nie jest zainteresowany PZMT

Obawiam się, że to działa również w drugą stronę :D . Prakong zainteresowany był do Mistrzostw Polski :wink: .

Lepich walczyl u nas w Katowicach.

Miał na miejscu :D .

A ktory klub PZKb dolaczyl sie w ostatnim czasie do Was?

hmm... do PZMT chyba żaden. Spowodowane jest to zapewne tym, że wszystkie kluby startujące u was w lidze (zdaje się, że tylko poza Prakongiem) specjalizują się głównie w kickboxingu, a MT jest raczej dodatkiem, więc za friko startują u was ;) .
  • 0

budo_kickfan
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 881 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

20000 - słowa Biniasia ? Czyżby Prezes go okłamał:)

co do ich startów? czy nie widzisz że kpię:):):)

Prakong organizował Ligę już wcześniej. Poprostu wybrał gdzie mu lepiej.

Lepich - jak i jego lub wybrał PZKB

tylko jeden :) :):) specjalizuje się przynajmniej 10 Prakongu a PAco, Puncher, KOwal, CSW Płock, berseker , Falanga, Nakmuay, Palestra, kilka ma rowniez MT na wysokim poziomie
chociaż rywalizują w kilu formułach Politechnika, Fighter Wrocław, Punicher GYM, Siedlce,
Reszta ma pojedynczych dobrych zawodników, ale cały czas robią postępy (np torun - niesamowity Emil Martirosjan czy Kobylański MAximus,

U was też połowa klubów to karatecy, teakwondo, sambo, kung-fu. Startują i w MT i w tych organizacjach.
  • 0

budo_mnino
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 372 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

czy nie widzisz że kpię

Odkąd tylko zawitałeś na tym forum :D .
  • 0

budo_kickfan
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 881 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Mnino uwielbiasz przekręcać słowa dlatego z Ciebie kpie.

Napisałem
o do kraksport: teraz im nie zabroniono gdy byla impreza w katowicach a wtedy tak:) :D :D .

twoja odpowiedź

O ile dobrze pamiętam zarzekałeś się kilka miesięcy temu, że co do startu Kraksportu w Mistrzostwach Polski PZMT nie było żadnych zakazów ze strony PZKb. Teraz piszesz co innego, ciekawe Very Happy.

Przeczytaj uważnie ten tekst i zrozum chłopie jego treść a zrozumiesz dlaczego kpie z Ciebie. Trzy usmiechy na końcu świadczą iż bawi mnie ta interpretacja. JA nie pytam tylko kpie z interpretacji zakazu startu.

I jak traktować Cię poważnie
  • 0

budo_ozzz
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 594 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Heheheh
Padam, padam ze śmiechu :)
Jest TYLKO JEDEN człowiek, którego interpretacja słów innych ludzi jest jedyna i słuszna :D
Chylę czoła nad przenikliwością itd (jeżeli ktoś odnosi wrażenie że kpię to ma całkowitą rację)

Wiesz kickfan ile razy Ty 'opacznie' interpretowałeś słowa innych ludków ? bo ja już nie pamiętam :D
Też można powiedzieć - I jak traktować Cię poważnie

Zresztą...
Zastanawiające tylko że nagle zacząłeś się tłumaczyć (czy też raczej tłumaczyć innym co CHCIAŁEŚ powiedzieć) a wcześniej tego nie robiłeś (przynajmniej nie pamiętam). Czyżby... ? Może więcej niż ziarenko prawdy tam jest schowane ? :D :D:D
  • 0

budo_kickfan
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 881 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Co autor miał na myśłi :roll:
  • 0

budo_ozzz
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 594 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

JA Ci tłumaczył tego co powiedziałem nie będę - nie zrozumiałeś... Twoja sprawa. Przecież przymusu zrozumienia nie ma - prawda ?
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024