Staż z Shihanem G. Savegnago, Lublin 17-18.11.2006
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bo jest takie... krawędziowe...?A czemu ci sie to zdjecie podoba h-k?
Napisano Ponad rok temu
Analizujac to zdjecie z pozycji laika, zastanawiajaca jest czysta radosc bijaca z oblicza Shihana podczas 'czynienia drugiemu co tobie niemile' :twisted:
A w kontekscie napisu, ktory sie znajduje z tylu, mozna by pomyslec, ze Shihan wlasnie jest w trakcie wyrywania sobie jakiegos 'trofeum'
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
... bo my pojechani jesteśmy, masochiści jacyś... :wink:zastanawiająca jest czysta radość bijąca z oblicza tego drugiego
Napisano Ponad rok temu
WRONG :roll: :twisted:bo jest takie... krawędziowe...?
Krawedziowosc nie ma nic wspolnego z bardzo bolesnym zakladaniem dzwigni na wspolpracujacym uke 8O :?
Ja bym podpisal te zdjecie 'Cheap shot'
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Podziwiam Twoją umiejętność błyskawicznej i wnikliwej oceny sytuacji na podstawie jednego zdjęciaWRONG :roll: :twisted:
Krawedziowosc nie ma nic wspolnego z bardzo bolesnym zakladaniem dzwigni na wspolpracujacym uke 8O :?
Ja bym podpisał taki komentarz ‘pain in the ass’Ja bym podpisal te zdjecie 'Cheap shot'
Z podziękowaniami dla Ligei,
h-k :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdro dla lige i do zobaczenia na macie poklon
ooo, witamy koleżankę z LAA na budzie , a żeby tradycji stało się zadość zapraszam jeszcze do przywitania się w dziale Newbie, o TUTAJ. owocnego postowania
Napisano Ponad rok temu
Hrhr, przecież wiesz, nie istnieją.A co się stało z aikidockimi love, peace and harmony? :? :roll: 8O
Miałem gościa co się obruszył strasznie za to że go musnąłem w twarz. Był z tego powodu wielce nie kontent i zrobił się złośliwy.
Ano.Ewidentnie obaj sobie jaja robią. :roll:
Szczepan, coś taki uszczypliwy? Przypomnij sobie dyskusje o uszkadzaniu uke przez shihana z japonii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hi Randal, to jednak wielka niespodzianka, ze nadal cwiczysz aikido 8)
Bo on ćwiczy w dojo, miast na forum, w przeciwieństwie do niektórych aikidoków teoretyków :wink:
Napisano Ponad rok temu
Tak sobie pomyślałem, że zrobie Szczepanowni na złość. 8) :wink:hi Randal, to jednak wielka niespodzianka, ze nadal cwiczysz aikido 8)
Napisano Ponad rok temu
No to jest zawsze jakas nitka ktora ich wiaze z aikido, moze kiedys zdecyduja sie nawet na probe powrotu do dojo (Hi Labedz! )Bo on ćwiczy w dojo, miast na forum, w przeciwieństwie do niektórych aikidoków teoretyków :wink:
calkiem dobra motywacjaTak sobie pomyślałem, że zrobie Szczepanowni na złość
Napisano Ponad rok temu
No to jest zawsze jakas nitka ktora ich wiaze z aikido, moze kiedys zdecyduja sie nawet na probe powrotu do dojo (Hi Labedz! )Bo on ćwiczy w dojo, miast na forum, w przeciwieństwie do niektórych aikidoków teoretyków :wink:
Wrrr nie denerwuj chronicznie niewyspanego ojca bliżniaków. Zapewniam cię, że blisko 7 miesięcy z minimalnymi porcjami snu, jedzenia i innych prozaicznych acz pozornie niezbędnych do życia czynności ma więcej wspólnego z doswiadczeniem bycia na krawedzi i "przekraczaniem limitów" niż 3 lata twardych padów u pana Chmurki :twisted: :twisted: :twisted: Może spróbujesz
Ł. (balansujący na krawędzi i cwiczacy sie w sztuce łagodności kazdego dnia)
Napisano Ponad rok temu
wingman (majacy te trudne chwile za sobą)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dziekuje serdecznie za propozycje, ale nie skorzystam. Normalnie lubie mocne wrazenia, ale nie przepadam za takim az horroremMoże spróbujesz
Ł. (balansujący na krawędzi i cwiczacy sie w sztuce łagodności kazdego dnia)
Jednakze zycze szybkiego powrotu na jedynie prawdziwa droge Aiki! 8)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Chiba Sensei w W. Brytanii - 40 rocznica przyjazdu.
- Ponad rok temu
-
30-lecie ,staż z sensei S. Benedetti 6 dan 16-17.12
- Ponad rok temu
-
żenujący pokaz aikido w TVP! (ogólne wrażenie)
- Ponad rok temu
-
Asai sensei- Berlin
- Ponad rok temu
-
Egzaminy jawne czy nie?
- Ponad rok temu
-
Aikido -genialni mechanicy
- Ponad rok temu
-
Ciut późno żem się zreflektował, ale...