Ja ledwo daje rade bez plecaka zrobić 4seriePodciąganie dobrze kształtuje plecy, szczególnie szerokość a do tego wpływa korzystnie na kręgosłup.Dobrze też założyć sobie plecaczek z obciążeniem i podciągać się
Xandar
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
U mnie ludzie robią podciaganie i pompki na poręczach tak:Ale jeszcze słyszałem o drugiej metodzie żeby zalozyc pas i jakos do niego krążek z obciażeniem między brzuchem a pasem.
-mają line mniej wiecej 1m zwizuja ja i zakładaja na to krążki i ta line na zakładaja na udami i sie trzyma dobra ta metoda.
Napisano Ponad rok temu
Co do tego podciągania to im większe przeciążenie tym większy przyrost, co z tego że podciągasz się cały czas w takim samym zakresie powtórzeń? przecież to niema sensu.
Tak to nie musi być koniecznie plecak po prostu gdy po pewnym czasie zdejmiesz sobie obciążenie z pleców to zobaczysz o ile lepiej idzie podciąganie
Napisano Ponad rok temu
No wiadomo ale patrz robie 2x8 i 2x6 to jak ałoże plecak to ledwo bede robił po 2/3 powtSorka bover przez przypadek usunąłem twój post ;/
Co do tego podciągania to im większe przeciążenie tym większy przyrost, co z tego że podciągasz się cały czas w takim samym zakresie powtórzeń? przecież to niema sensu.
Tak to nie musi być koniecznie plecak po prostu gdy po pewnym czasie zdejmiesz sobie obciążenie z pleców to zobaczysz o ile lepiej idzie podciąganie
Napisano Ponad rok temu
Pogratulować sylwetki
Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie.
Napisano Ponad rok temu
Sorka bover przez przypadek usunąłem twój post ;/
Świństwo
Ja i tak mam mało powtorzen na serii,cięzko mi idzie z podciaganiem, jak dojde do 12-stu bez obciazenia to coś tam dołoże
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Boze EX wcisnij 2 strone i sprawdz linki XDXandar i co z fotkami
Napisano Ponad rok temu
Ten temat tak szybko się rozbujał że nawet nie zauważyłem tych linków Ostatnio nazwałem Cię dzikiem, teraz nazwę Cię Bydlakiem ZajebiścieBoze EX wcisnij 2 strone i sprawdz linki XD
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Jakby mi tak dziewczyna powiedziala to bym sie wkurzyl ale od Ciebie... heheTen temat tak szybko się rozbujał że nawet nie zauważyłem tych linków Ostatnio nazwałem Cię dzikiem, teraz nazwę Cię Bydlakiem Zajebiście
Napisano Ponad rok temu
Życzę dalszych przyrostów!!
Napisano Ponad rok temu
Na szerokosc plecow najlepsze cwiczenie to podciaganie na drazku w szerokim chwycie. Ja zawsze wieszam sobie cos na pasku i jazda!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
XD no u mnie brzucha nie zobaczysz, przynajmniej jezeli chodzi o tluszczyck Ostatnio troche sie zaniedbalem bo bylem w polsce Przez 2 miechy praktycznie nie cwiczylem bo to i imprazowanie praktynie bez przerwy i tatoo sobie tez zrobilem a srednio troche sie goil ;/. Obecnie 5 kg w dół ale co ciekawe z lapy nic nie ucieklo w zasadzie to nie wiem skad te 5 kg zwialo, chyba sie po prostu dobrze zesr... heheh Obecnie zacznam lightowy cykl z odzywek zdj moze jakie wrzuce na dniach (moze)Xandar skąd masz moje zdjęcia??!! Żartuje Masa poprostu wybitna, ale zastanawiam się jak tam u ciebie z brzuchem... Może daj jakieś fotki brzucha bo na tamtych to słabo widać. Powodzenia ;D
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
2 kg w dol obecnie 93/95Co sie stało z masa?
ale duzo lepsza rzezba
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
JESLI POMOGŁEM, DAJ +