Iaido i Jodo w Rybniku
Napisano Ponad rok temu
Wszystkich zainteresowanch treningami iaido i jodo z okolic Rybnika zapraszam do zapoznania sie z informacjami na ten temat
http://www.forum-kul...dpost&p=1079617
Czekamy na nowych cwiczacych
Napisano Ponad rok temu
Gratulacje z powodu inauguracji nowego sezonu. Miło wiedzieć, że tak się sekcje Jodo tworzą. Przepraszam, że pytam ale nie znalazłem na stronie informacji o tym kto prowadzi sekcję, mam na myśli głównie jodo. Z góry uprzedzam, że pytam z czystej ciekawości - poprostu wydaje mi się, że większość ludzi robiących Jodo znam przynajmniej z widzenia i chciałem wiedzieć kto z nas jest w Rybniku
pozdrawiam i powodzenia
Michal N.
Napisano Ponad rok temu
chyba Twoja ciekawość nie zostanie zaspokojonapytam z czystej ciekawości
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Powiedz lepiej jak było na stażu jodo z sensei Murakami bo niestety nie udało mi się przyjechać do Wrocławia.
Napisano Ponad rok temu
I wpadnij czasem do Olkusza, bo nie ma kogo obijać
Napisano Ponad rok temu
Jak wiesz mam klopot w postaci braku stalych partnerow treningowych (...)
khmmm....
no pięknie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
chyba musiecie poważnie porozmawiaćJak wiesz mam klopot w postaci braku stalych partnerow treningowych (...)
khmmm....
no pięknie
a tak apropo ktoś się wybiera na Nakakura Cup do Belgii?
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Mam nadzieję, że nikt sie nie poczul urazony tak dlugim brakiem odpowiedzi na dreczace wyjasnienie... Moje usprawiedliwienie jest dosc krotkie: Panowie! Jak zostaje sie ojcem przeslicznej dziewczynki naprawde w pierwszych dniach ciezko znalezc czas na tak prozaiczne czynnosci jak odwiedznie forow internetowych Takze wybczcie!
No ale do rzeczy. Zajecia prowadze ja, czyli Adam Majchrzak: 1kyu iaido, 3 kyu jodo. Wlasciwie na dzien dzisiejszy wiecej cwiczymy iaido. Dlaczego? Z prostej przyczyny... Nie ma z kim! Sytuacja od zeszlego roku sie zmienila i na treningach niestety sa 1,2 osoby, jeszcze chodza w krate, bo pracuja i naprawde jest ciezko pocwiczyc... Nie chce wiec zbytnio macic w glowach i dopoki nie bedzie jakiejs stalej grupy przynajmniej 3-4 osob chyba zostaniemy przy iaido, przynajmniej przez pol roku. Pozniej zobaczymy...
No i stad tez to ogloszenie. Moze znajda sie jacys zainteresowani uprawianiem tych nieprzydatnych ulicznie sztuk Nie wiem jak u Was ale chyba jednak jest tak ze ludziom przestaje sie chciec... Smutne ale prawdziwe. No nic, mimo to trzeba robic swoje
Pozdrawiam serdecznie.
Napisano Ponad rok temu
Sytuacja od zeszlego roku sie zmienila i na treningach niestety sa 1,2 osoby, jeszcze chodza w krate, bo pracuja i naprawde jest ciezko pocwiczyc... (...) Nie wiem jak u Was ale chyba jednak jest tak ze ludziom przestaje sie chciec...
Nie tylko u was w sekcji jest taki problem
W Olkuszu na treningach stałą ekipę tworzy 4-6 osób, co i tak jest niezłym wynikiem. Kraków jak wiem też nie narzeka na nadmiar ćwiczących...
Napisano Ponad rok temu
W Olkuszu na treningach stałą ekipę tworzy 4-6 osób, co i tak jest niezłym wynikiem. Kraków jak wiem też nie narzeka na nadmiar ćwiczących...
to zapraszam do nas na iaido full, sala pęka w szwach a na jodo stała ekipa to 3 razy więcej niż w Olkuszu.
Napisano Ponad rok temu
Wygram tylko w totka, kupię sobie helikopter i będę mógł regularnie brać udział w treningach
Daleko trochę...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W sumie szkoda że nie przyjechałeś na egzaminy na 2 kyu bo maju będziemy organizować na 1 kyu.... 3 kyu jodo...
Napisano Ponad rok temu
teraz przynajmniej sekcja w Rybniku ma w mojej wyobrazni "twarz"
Niestety te odległości dają strasznie w tyłek. A co do trenowania - musimy się jakoś zmobilizować i robić sobie takie ministaże - polskimi siłami zeby koszty byly prawie zerowe.
Ja w krakowie oferuje sale - dajcie tylko znac kiedy i poprosimy kogos z polskich yudansha o przyjazd i pomachamy sobie kijami
I oczywiscie gratulacji z powodu potomstwa!!! to wielkie wydarzenie...
A tak wogole to obrodzilo Wam w tamtych okolicach, najperw Tomek teraz Ty.... gratulacje !
Michal
Napisano Ponad rok temu
Ja w krakowie oferuje sale - dajcie tylko znac kiedy i poprosimy kogos z polskich yudansha o przyjazd i pomachamy sobie kijami
hm, dzisiaj rozmawialiśmy i rzuciłem propozycje żeby zorganizować staż....może jam nie godzien :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Co myślicie o takiej katanie
- Ponad rok temu
-
Staż Koryu Jodo, 25-26.11.2006, Utreht, Holandia
- Ponad rok temu
-
Jakim shinkenem kto z Was ćwiczy lub ćwiczył?
- Ponad rok temu
-
Test cutting
- Ponad rok temu
-
battodo bez miecza
- Ponad rok temu
-
hakama a wiek
- Ponad rok temu
-
jak parować i blokować cięcia - płazem czy ostrzem???
- Ponad rok temu
-
Dwie katany japońskie z czasów II Wojny Światowej
- Ponad rok temu
-
(s)hit z Allegro
- Ponad rok temu
-
Potrzebuję Sai na dwa dni
- Ponad rok temu