karate a erotyka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
otrzymałem prywatną wiadomość a nie moge jej odczytać - pisze że nie mam uprawnien, chce wysłać privta komuś(moderatorowi, z zapytaniem ) i również to samo pisze, nie rozumiem - jestem zarejestrowany wiec chyba nie powinno być problemu
A co do karate i erotyki.= lepiej nie łaczyc tych dwóch spraw - no bo jak tu się skoncentrować, hm? zagapisz sie i od razu chycisz
Napisano Ponad rok temu
Musisz mieć mininum dziesięć postów, aby móc czytać i pisać prywatne wiadomości. Być może musisz również być użytkownikiem grupy "Użytkownicy Vortalu Budo," ale tego nie jestem pewny.jestem zarejestrowany wiec chyba nie powinno być problemu
Napisano Ponad rok temu
i jakos sie juz chyba przyzwyczailem do wszystkich tych "erotycznych" pozycji, wiec mnie to nie podnieca
aczkolwiek duzo bardziej wole cwiczyc z dziewczynami
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja mam rozwalone oba kolana i obite biodra, bo ćwiczyłam z facetem i czuje, że to ma sens.......
a z laskami, zaraz było -------"tylko nie kop, bo mnie boli", "nie w twarz", "chcesz mi nos złamac" itp bzdury...
przy czym przyanje, zę w ramch relaxu nastepny trening przechodze do koleżanek, bo jeden cios w kolano i leże w szpitalu.......
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na karate wolisz cwiczyć z laskami..........mi sie wydaje, ze marnujesz umiejetnosći na laski......z facetami sie dużo wiecej nauczysz........laski sa do chrzanu........biłam sie z taką z brązowym pasem była cienka.......rozwaliłbyś ją jedną ręką.......
hmm...
Na ogol cwicze z facetami.
A z dziewczynami wole dlatego, ze sa mniej drewniane.
U mnie w klubie jest kilka grup jak jestem na swojej, to cwicze zawsze z facetami, bo u nas starsza to prawie same dany, wiec kazdy jakis poziom reprezentuje.
Na starszej moge ewentualnie cwiczyc z dziewczynami, bo tez maja dany.
Na mlodszej wole dziewczyny, po pierwsze, ze to dziewczyny, a po drugie, ze po prostu lepiej sie z nimi cwiczy, bo faceci sie spinaja i cwicza bardziej silowo niz technicznie.
Napisano Ponad rok temu
heheh niee, Genesius jest po prostu leszczem ktory dostaje od facetow i dlatego idzie do dziewczyn :wink:
A Ty nie badz taki cwaniak 8)
Napisano Ponad rok temu
żal cie komentować..........
PRZECIWNIK MA BYĆ DOBRY A NIE PIEKNY
co mi po przystojanku jesli bije gorzej jak 5letnia dziewdczyna....czy ty chodzisz na karate, zeby cos wyrwać czy sie nauczyć
Napisano Ponad rok temu
A spotkałaś się z sytuacją, że w grupie zaawansowanej Sensei dopuszcza do walki osobę, która dopiero co zaczęła treningi??
A na treningi nie chodzę żeby coś wyrwać, tylko żeby pracować nad sobą, doskonalić swoje umiejętności i rozwijać zdolności motoryczne.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
WYRZUCENIE Z KLUBU!
- Ponad rok temu
-
Medytacja w karate
- Ponad rok temu
-
shintaiikudo - ma ktoś wiecej informacji na temat tego stylu
- Ponad rok temu
-
Zawody KARATE KYOKUSHIN
- Ponad rok temu
-
XVIII Mistrzostwa Świata Karate WKF
- Ponad rok temu
-
... to może Oyama był Muratem swoich czasów...?
- Ponad rok temu
-
Funakoshi Muratem swoich czasów...
- Ponad rok temu
-
New begining...
- Ponad rok temu
-
Wasze zdanie
- Ponad rok temu
-
Bunkai kata stylu gosoku-ryu