karate a erotyka
Napisano Ponad rok temu
czy tez macie erotyczne doznania podczas treningow? i nie pytam sie tutaj o masochistow z kk
laseksensei
Napisano Ponad rok temu
Co prawda jestem z KK, ale też się wypowiem.
Mamy w grupie całkiem ładne dziewczyny, ale jeszcze do niczego nie doszło. Na jednym z terningów sempai kazał nam się dobrać w pary chłopak-dziewczyna, a potem każdy z nas miał sobie ją wziąć na plecy i kopać kin geri wzdłuż sali. Jakoś specjalnie mnie to nie pobudziło, bo byłem już zmęczony i bardziej koncentrowałem się na technice i utrzymaniu równowagi niż na koleżance.
Kiba-dachi też na Ciebie działa? Proponuję zimny prysznic przed treningami i po. I dobrze że kimono nie jest obcisłe.bylo to lepsze niz stanie w kiba-dachi
Napisano Ponad rok temu
W grupie, w której ćwiczę jest dziewczyna, trenuje od kilku lat. Nie powiem, podoba mi się. Jest dość wysoka, niebrzydka i ma niezły biust (czytaj - duży). Pod gi nosi wprawdzie podkoszulkę, ale nieraz, jak pochyli się do przodu... no nie sposób nie patrzeć. Od tego roku, jakoś tak często z nią trenuję w parze i, ku*wa, rozprasza mnie to i przeszkadza w treningu. Ale z drugiej strony... W dodatku we dwójkę opracowujemy en-bu na zawody i pokazy (układ pozorowanej walki). Kiedyś ją przypadkiem uderzyłem dość mocno tsuki w pierś i zamarłem... Ona włożyła pod gi i podkoszulek rękę, pochyliła się do przodu, pomasowała sobie a potem spojrzała na mnie i powiedziała - o.k., nic się nie stało, jedziemy dalej... A ja miałem kocią mordę, bo byłem i zmieszany uderzeniem i tym, co zobaczyłem... Ona zrobiła to naturalnie, a ja potem nie mogłem skupić się na sparingowym kumite i dostałem w ryło po spóźnionym bloku. Dopiero to mnie otrzeźwiło.
No, może to wszystko na miano "erotyczne" nie zasługuje, ale trenując karate nie myslałem, że kiedyś trafi mi się sparingpartner i współtrenujący w tak ładym wydaniu...
Napisano Ponad rok temu
8Omialem ostatnio erotyczne przezycie na treningu...
dzisas... co by sie dzialo jak byscie tam parter mieli ...
Napisano Ponad rok temu
w sumie nie widzę w tym nic złego, jeśli obie strony się na to godzą i mają ochotę.
co racja to racjaja proponuje znalezc sobie dziewczyne
sam bym sobie znalazł lepiej a nie gadał głupoty 8)
Napisano Ponad rok temu
A tak na poważnie, to nieraz zdarza się tak, że jest na co popatrzeć - czy to na całkowicie przypadkowe obsunięcie się gi, czy to na spoconą koszulkę, pod którą zarysowuje się ponętny kształt dziewczęcej piersi, czy na co tam jeszcze. Ale cóż, mózg obrazek rejestruje, a trening trwa dalej. Tak to już jakoś jest, że trening to trening i nie ma czasu na rozpraszanie się jakimiś pierdołami.
Oczywiście zdarzało mi się rozproszyć po fakcie, kiedym sobie to, com ujrzał na treningu, zwizualizował wieczorem w domu, ale nigdy na treningu. Zdaję sobie też sprawę, że ja jestem już bezpieczny jeśli chodzi o szalejące hormony robiące wodę z mózgu, którym to mózgiem zdarza mi się czasami nawet pomyśleć. C'est la vie, panie i panowie, radźcie sobie z tym, bo to cenne doświadczenie będzie.
Pomijam całkowicie fakt, że gorąca sala treningowa pełna spoconych ciał, o charakterystycznym zapachu gorącej sali treningowej pełnej spoconych ciał, jest jednym z ostatnich miejsc, jakie budzą u mnie skojarzenia erotyczne.
Napisano Ponad rok temu
8O
dzisas... co by sie dzialo jak byscie tam parter mieli ...
spadlem z krzesla czytajac posty w tym temacie
u nas na trening chodzi taka jedna lansujaca sie panienka - szatnia jest jedna dla wszystkich, a ona zawsze obowiazkowo stringi i specjalnie niby-przypadkowo eksponuje tylek na chlopakow - na co moj kumpel kiedys patrzac sie: "qrwa, czemu ona mnie tak kusi swoja dupa"?
Napisano Ponad rok temu
Fajny temat.
W grupie, w której ćwiczę jest dziewczyna, trenuje od kilku lat. Nie powiem, podoba mi się. Jest dość wysoka, niebrzydka i ma niezły biust (czytaj - duży). Pod gi nosi wprawdzie podkoszulkę, ale nieraz, jak pochyli się do przodu... no nie sposób nie patrzeć. Od tego roku, jakoś tak często z nią trenuję w parze i, ku*wa, rozprasza mnie to i przeszkadza w treningu. Ale z drugiej strony... W dodatku we dwójkę opracowujemy en-bu na zawody i pokazy (układ pozorowanej walki). Kiedyś ją przypadkiem uderzyłem dość mocno tsuki w pierś i zamarłem... Ona włożyła pod gi i podkoszulek rękę, pochyliła się do przodu, pomasowała sobie a potem spojrzała na mnie i powiedziała - o.k., nic się nie stało, jedziemy dalej... A ja miałem kocią mordę, bo byłem i zmieszany uderzeniem i tym, co zobaczyłem... Ona zrobiła to naturalnie, a ja potem nie mogłem skupić się na sparingowym kumite i dostałem w ryło po spóźnionym bloku. Dopiero to mnie otrzeźwiło.
No, może to wszystko na miano "erotyczne" nie zasługuje, ale trenując karate nie myslałem, że kiedyś trafi mi się sparingpartner i współtrenujący w tak ładym wydaniu...
JEJKU GDZIE CWICZYSZ, ZJAWIE SIE W TWOJEJ SEKCJI, JUZ OD WCZORAJ INTENSYWNIE TRENUJE TSUKI NA CHUDAN, JA TEZ TAK CHCE !!!!!! ;-)
Napisano Ponad rok temu
Pod prysznicem zachowuje szczególną ostrożność, a kiedy upada mydło następuje konsternacja,zapada wtedy cisza...
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam z uśmiechem, Lassensei.
Napisano Ponad rok temu
Kiedyś ją przypadkiem uderzyłem dość mocno tsuki w pierś i zamarłem... Ona włożyła pod gi i podkoszulek rękę, pochyliła się do przodu, pomasowała sobie a potem spojrzała na mnie i powiedziała - o.k., nic się nie stało, jedziemy dalej... A ja miałem kocią mordę, bo byłem i zmieszany uderzeniem i tym, co zobaczyłem... Ona zrobiła to naturalnie, a ja potem nie mogłem skupić się na sparingowym kumite i dostałem w ryło po spóźnionym bloku. Dopiero to mnie otrzeźwiło.
8O 8O 8O
Napisano Ponad rok temu
to jest bezsens8O
Napisano Ponad rok temu
PS. Dobrze, że u mnie w klubie są same dzieciaki
Napisano Ponad rok temu
Oj panowie, teraz wyszło na jaw wasze prawdziwe oblicze!
PS. Dobrze, że u mnie w klubie są same dzieciaki
Za to, Twoje prawdziwe oblicze, mozna zobaczyc w Twoim avatorku
pozdro dla wszystkich treningowych erotomanow
Napisano Ponad rok temu
A chyba tłumaczyć Ci nie muszę co symbolizują anioły ?
Napisano Ponad rok temu
No pewnie Maciej, tam jest śliczny aniołek!
A chyba tłumaczyć Ci nie muszę co symbolizują anioły ?
No aniołek tak ... tyle, że taki chyba troszkę "zbuntowany"
Pozdr.
Napisano Ponad rok temu
jak mawia kumpel z grupy "dziewczyna to taki sam uke jak facet... no moze tylko ladniej pachnie .. tzn wogole pachnie " :wink:
i pod tym się podpisuję :-)
pozdrav!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
WYRZUCENIE Z KLUBU!
- Ponad rok temu
-
Medytacja w karate
- Ponad rok temu
-
shintaiikudo - ma ktoś wiecej informacji na temat tego stylu
- Ponad rok temu
-
Zawody KARATE KYOKUSHIN
- Ponad rok temu
-
XVIII Mistrzostwa Świata Karate WKF
- Ponad rok temu
-
... to może Oyama był Muratem swoich czasów...?
- Ponad rok temu
-
Funakoshi Muratem swoich czasów...
- Ponad rok temu
-
New begining...
- Ponad rok temu
-
Wasze zdanie
- Ponad rok temu
-
Bunkai kata stylu gosoku-ryu