30 lecie Aikido w Polsce
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czy na gali będzie można robić zdjęcia albo kręcić widjoł ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ee, nigdy tam nie stałem, a słyszałem ostatno o jakimś remoncie...3 godziny w autokarze...
Roboty byly ale sie skonczyly wiec nic poza standardowymi korkami Cie spotkac nie powinno
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chyba nie powinno być problemów z uzyskaniem nalepki FOTOCzyli w praktyce wychodzi tak, że siedzisz na trybunach i pstrykasz, ile chcesz, ale już w okolicy maty, na macie, a już broń boże w gi - nie da rady.
Ale tam standardowy korek może trwać 2-3 godzinyRoboty byly ale sie skonczyly wiec nic poza standardowymi korkami Cie spotkac nie powinno
Napisano Ponad rok temu
Ale wtedy nie poćwiczysz. Na samą galę to co innego, ale ja osobiście na staż jadę aby się trochę po macie poturlać, a nie chodzić wzdłuż brzegów w nieskazitelnie czystym, świeżutkim gi z aparatem zawieszonym na szyi.Chyba nie powinno być problemów z uzyskaniem nalepki FOTO
Napisano Ponad rok temu
Ale wtedy nie poćwiczysz. Na samą galę to co innego, ale ja osobiście na staż jadę aby się trochę po macie poturlać, a nie chodzić wzdłuż brzegów w nieskazitelnie czystym, świeżutkim gi z aparatem zawieszonym na szyi.Chyba nie powinno być problemów z uzyskaniem nalepki FOTO
Z tym poturlaniem to możesz mieć pewne problemy - z nieoficjalnych :wink: żródeł słyszałem że mam tam być coś koło pół tysiąca osób na macie.
Napisano Ponad rok temu
No to się metaforycznie poturlam.Z tym poturlaniem to możesz mieć pewne problemy - z nieoficjalnych :wink: żródeł słyszałem że mam tam być coś koło pół tysiąca osób na macie.
Napisano Ponad rok temu
Moja odpowiedź była w kontekście gali. Heurystyka: przyłożyłem własną miarkę do innych, zapominając, że 99% aikidoków ćwiczy dłużej ode mnie :wink:Ale wtedy nie poćwiczysz.Chyba nie powinno być problemów z uzyskaniem nalepki FOTO
Napisano Ponad rok temu
btw szkoda że nie jade, kurde niespodziewane wydatki i kilka stów poszło w diabły i już nawet na taki wypad mnie nie stać
Napisano Ponad rok temu
Ja ćwiczę króciutko, to będzie mój drugi staż (na seminarium z senseiem Isoyamą się nie wybrałem, bo nie miałem wówczas z kim, a odbywało się ono w Poznaniu, na obóz z senseiem Takimoto zaś nie pojechałem z powodu zaporowego - dla mnie - kosztu).Heurystyka: przyłożyłem własną miarkę do innych, zapominając, że 99% aikidoków ćwiczy dłużej ode mnie :wink:
Napisano Ponad rok temu
doprawdy? z twoich wypowiedzi na forum wynika ze cwiczysz juz co najmniej ze 20 lat :wink:Ja ćwiczę króciutko
Napisano Ponad rok temu
Z całą pewnością z moich wypowiedzi nic takiego nie wynika. A co kto sobie ubzdurał to już jego sprawa.doprawdy? z twoich wypowiedzi na forum wynika ze cwiczysz juz co najmniej ze 20 lat :wink:
Napisano Ponad rok temu
Ale tam standardowy korek może trwać 2-3 godziny
Nie strasz chlopaka bo jeszcze gotow wybrac sie dzien wczesniej przez to W sobote o tej godzinie wjazd od strony Janek nie powinien mu zajac wiecej niz 30 minut i nalezy sie cieszyc ze staz nie odbywa sie we Wroclawiu bo tam dopiero sa teraz korki giganty hehe
Napisano Ponad rok temu
Ja ćwiczę tak króciutko, że na staż z shihanem Tissier'em się nie wybrałem, żeby się nie ośmieszać na macieJa ćwiczę króciutko, to będzie mój drugi staż
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Doshu has left the building
- Ponad rok temu
-
Czy ktos wreszcie powie cos pozytywnego??????
- Ponad rok temu
-
Prawne zagadnienia związane z samoobroną
- Ponad rok temu
-
Początki...
- Ponad rok temu
-
Aikido+....?
- Ponad rok temu
-
Aikido na lotniskowcu ;)