co sadzicie o sytuacji jaka panuje w PZK ?
Napisano Ponad rok temu
A ja myślę, że trzeba - dla tych, którzy - jak ja - dopiero zaczynają bądź chcą zacząć się bawić w karate i nie znają "polskiej sceny" (choć, jak się domyślam, niesnaski związkowe nie różnią się formalnie niczym od tych spotykanych w innych sztukach walki).tematu wyjasniac nie trzeba
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
chetnie natomiast uslysze kilka opinii na temat panow drewniaka (kyokushin) i antoniaka (shotokan)
zapraszam do dyskusji
nie zaznajomionych z sytuacja w PZK odsyłam do
oficjalnej strony PZK - gloryfikujacej dokonania w/w panow
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
oficjalnej strony tzw. reformatorow
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Np. 60.000 z kawałkiem wynagrodzenie za DWA lata BRUTTO. No to odbij ZUS , podatek i co tam jeszcze i wyjdą marne grosze.
Ktoś kogoś chce wygryźć to sieje popelinę i tyle.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Apel do admina - zamknąć ten wątek ponieważ Kolegom jak widac zabrakło tematów i usiłują odgrzewać kotlety, które dawno już stały się przeterminowane i przede wszystkim niesmaczne...
ja z kolei prosilbym moderatora o nie zamykanie tematu poniewaz od czasu kiedy kotlety wystygly pojawilo sie na forum wiele nowych osob i byc moze warto byloby wysluchac ich opinii i odgrzac co nieco
nie znam autora ponizszej wypowiedzi ale wnosze ze jest nim jakis zagorzaly reformator
sam nie wiem co sadzic bo czesci z tych osob nie znam ale artykul przytaczam bo niektorzy wymienieni sa oskarzani o powazne naduzycia
Szczególnie złośliwi, niszczą siłą głosów Kyokushin środowisko Shotokan i WKF w Polsce - po trupach do celu.......omijać szerokim łukiem !
1. W. A. pseudo waclaw
2. W. G. pseudo petrowina
3. M. J. pseudo waldarama
4. M. P. pseudo 1 z dynamicznego duetu
5. R. U. pseudo 2 z dynamicznego duetu
6. T. G. pseudo pierwsza flacha
Wazeliniarze - przed podaniem ręki na twarz przywołać sztuczny uśmiech !
1. Kuc z Wielkopolski
2. Kulikowski WKC Polska
3. jakiś Ruta z Wałcza (możliwy awans do pierwszej ligi)
gwoli scislosci przytaczając wypowiedz (nie moja) w zadnym stopniu nie zamierzalem uderzac w srodowisko kyokushin karate w Polsce tylko zapytac co sadzicie o pewnych ludziach ze srodowiska shotokan
zreszta sytuacja jest bardzo zawila
czekam na komentarze
Napisano Ponad rok temu
Nie sądze panie kolego ,gdyż ostatnie decyzje Ministra Sportu w sprawie PZK mówią zupełnie coś innego 8)Apel do admina - zamknąć ten wątek ponieważ Kolegom jak widac zabrakło tematów i usiłują odgrzewać kotlety, które dawno już stały się przeterminowane i przede wszystkim niesmaczne...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
(...)15. Zakaz zamieszczania linków do innych for dyskusujnych. Zakaz nie dotyczy for zagranicznych.(...)
przepraszam Cie Mistress ale nie moge spelnic Twojej prosby
musisz sobie sama znalezc
sorki ale staram się nie lamac regulaminu
pozdrawiam 8)
Napisano Ponad rok temu
Dalaczam sie do prosby nie zamykania tego tematu
Napisano Ponad rok temu
sa sady, prokuratura - wykazujmy sie tam a nie na tym forum.
pozdrawiam serdecznie.
Napisano Ponad rok temu
dla mnie im dluzej pozostane apolityczny jesli chodzi o srodowisko karate tym lepiej dla mnie
jesli chodzi o karate to mnie nie interesuje wiele poza moim wlasnym treningiem
ale chyba trzeba by bylo byc slepym zeby nie zauwazyc ze... delikatnie mowiac... cos jest nie tak :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czasami mam wrazenie ze w PZK panuje jeszcze poprzedni ustroj :?
No jako weteran styropianowo-solidarnościowy możesz dużo na ten temat powiedzieć
A tak na powaznie - na ten temat zostało juz powiedziane dużo, nie sadzę bo to mogło jeszcze kogokolwiek interesować. Chyba, że chodzi o to by ludziska szukali taniej sensacyjki. Podana przez Ciebie strona itosurulez wygląda na jedno wielkie szambo, gdzie jeden drugiego obrzuca gównem, pomówieniami i inwektywami - oto wiarygodne źródło informacji na temat działań reformatorów, których jedynym wielkim osiągnięciem było to, że ci co są u władzy jeszcze bardziej się u tej władzy umocnili. Zresztą co tu się rozpisywać skoro jedna z ikon rebelii służy teraz u ludzi, których poprzednio zwalczała.
Jestem za zamknięciem tematu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Polska Federacja Karate
- Ponad rok temu
-
Kyokushin Stalowa Wola
- Ponad rok temu
-
Kata Wanshu
- Ponad rok temu
-
FARMAKOLOGIA WSPOMAGAJĄCA ROZGRZEWKE I ELESTYCZNOŚĆ.
- Ponad rok temu
-
Turnieje Knock-down Karate Londyn i Rptterdam 2006'
- Ponad rok temu
-
szukam klubu w częstochowie
- Ponad rok temu
-
Kimonko!
- Ponad rok temu
-
Jedyna w Łodzi sekcja Karate Shidokan zaprasza na treningi!!
- Ponad rok temu
-
www.shotokan.pl - Czy ktoś wie?
- Ponad rok temu
-
fighters in the wind
- Ponad rok temu