Drżące ręce
Napisano Ponad rok temu
wiec sie nie zamartwiaj i trenuj ciezko ale z glowa
pozdro 8)
Napisano Ponad rok temu
dostosuje się do tej wypowiedzi.drzenie rak spowodowane jest zmeczeniam miesni
wiec sie nie zamartwiaj i trenuj ciezko ale z glowa
pozdro 8)
dzięki wszystkim
A do lekarza niepójde bo moim zdaniem to nie powód
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na ogół nie mam czasu na łażenie po lekarzach, a do endokrynologa już od kilku lat się wybieram i nie mogę trafić, jest tu jakiś endokrynolog?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
trzęsą mis się ogólnie po naparzaniu w coś rękamiMaveric988: trzęsą ci się ręce tylko po treningu na worku czy też po innym treningu?
np. worki tarcze materace itd.
może to też być skutkiem tego że zazwyczaj jestem na treningach z kolesiem który bardzo mocno kopie, i jak trzymam tarcze to wiadomo że siła kopnięcia przechodzi na nadgarstki , może to jest przyczyną.Zawsze staram się stawiać jak największy opór przy przyjmowaniu takiego kopnięcia.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
te drgania nie są spowodowane przez nadgarstki nadgarstki mam ok te drgania wychodzą raczej z palców telepią jak szaloneNo moga to byc slabe nadgarstki a raczej napewno musisz je sobie wytrenowac i wzmocnic ja naprzyklad robilem papki na nadgarstkach Polecam pzdr
żeby wzmocnić nadgarstki robie pompki na pięściach jak wszyscy odemnie z TKD
a z pompek na nadgarstkach moim zdaniem można się jedynie nabawić jakiejś głupiej niepotrzebnej kontuzji
Napisano Ponad rok temu
Mam problem, po intensywnym napażaniu w worek trzęsą mi się ręce gdzieś przez pół godziny, już od dłuższego czasu miewam takie drżenia rąk po treningu.
Czy wie ktoś czym to może być spowodowane lub czy jest to groźne??
mam tak samo po silce to chyba po prostu sprawa przemenczonyh mięnsni
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mój sposób jest znany i popularny, ale IMHO jeden z najlepszych - to piłeczka tenisowa oczywiście do niczego innego jak do ściskania, z tym że nie może być nowa - ta jest mimo wszystko nieco za twarda, idealna jest taka która ma kilka latek i co za tym idzie mniejsze ciśnienie wewnątrz. Paluchy relatywnie szybko stają się mocniejsze i to się czuje. Sprawdzone.
Napisano Ponad rok temu
ja bym raczej proponował pompki, ale papki też się przydadzą
o kurde sorry za duzo chyba wczoraj sobie pozwolilem hyhyhy... i dzisjaj nie mysle :drinking:
Napisano Ponad rok temu
tak na palcach ostatnio widziałem jak koleś odemnie z sekcji robił coś takiegoPompki na palcach...
jak póbowałem to poprostu same się rozkaładały nie miałem siły żeby utrzymać takiej pozycji
ćwiczenie z piłeczką ,napewno to przetestuje tylko niewiem czy znajdę jakąś starą piłeczke
Napisano Ponad rok temu
dobrym pomyslem jest zalozenia dziennika cwiczen i notowac gdzies, co sie danego dnia robilo. dzieki temu 1)widzi sie postepy 2)widzi sie, co sie robi 3)widzi sie, kiedy sie nic nie robi ja prowadze cos takiego od dwoch tygodni, i sprawdza sie. jak mi sie bardzo nie chce nawet to cwicze, bo nie chce miec pustego miejsca w dzienniku. :wink:
Napisano Ponad rok temu
dobrym pomyslem jest zalozenia dziennika cwiczen i notowac gdzies, co sie danego dnia robilo. dzieki temu 1)widzi sie postepy 2)widzi sie, co sie robi 3)widzi sie, kiedy sie nic nie robi ja prowadze cos takiego od dwoch tygodni, i sprawdza sie. jak mi sie bardzo nie chce nawet to cwicze, bo nie chce miec pustego miejsca w dzienniku. :wink:
robilem tak jakoś koło roku i nawet nie mialem i nie mam czasu do tego zajrzec dlatego przestalem... ale fajna sprawa jak ktos ma na to czas.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ćwiczenia dla ziomali
- Ponad rok temu
-
czy wymyślne ćwiczenia wzmacniające kolana coś dają
- Ponad rok temu
-
Warsztaty Akrobatyki w Krakowie