I Majka powiedziala ze bedzie cwiczyc na 30 lecie
Szczepan!
Majka będzie gościem specjalnym El Presidenta,
serdecznie zapraszam
Napisano Ponad rok temu
I Majka powiedziala ze bedzie cwiczyc na 30 lecie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Serdecznie dziekuje, zaproszenie przekaze osobiscieSzczepan!
serdecznie zapraszam
Widze ze nie znasz Majki zbytnio, ona jest zwierzeciem nie dajacym sie poskromic w zaden sposob. Jak powiedziala ze cie wykonczy osobiscie, to masz to jak w banku :wink:wobec tego to juz chyba nie wiem.... pewnie beda zasieki kordony, pola minowe...wiec dostepu do kolezanki Majki chyba nie bedzie... Razz Crying or Very sad i pewnie ani pogadac ani pocwiczyc..
Napisano Ponad rok temu
Widze ze nie znasz Majki zbytnio, ona jest zwierzeciem nie dajacym sie poskromic w zaden sposob. Jak powiedziala ze cie wykonczy osobiscie, to masz to jak w banku :wink:wobec tego to juz chyba nie wiem.... pewnie beda zasieki kordony, pola minowe...wiec dostepu do kolezanki Majki chyba nie bedzie... Razz Crying or Very sad i pewnie ani pogadac ani pocwiczyc..
Napisano Ponad rok temu
Serdecznie dziekuje, zaproszenie przekaze osobiscieSzczepan!
serdecznie zapraszam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie bądź taki pewny. Frekwencja na stażu z Yasuno shihanem była dosyć niska, a tym razem będą identyfikatory imiennie, czyli ograniczona ilość miejsc. Może nie będzie tak źle.Miałem w planach zjawić się na tym stażu. Ale pewnie jak zwykle będzie ścisk jak w warszawskim metrze w godzinach szczytu, więc chyba sobie odpuszcze.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nawiazujac do pazdziernikowego stazu:
czy mozna sie pojawic na treningach jako widz??(kontuzja nie pozwala mi trenowac )
jesli tak, to czy jest to przyjemnosc odplatna??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Miałem w planach zjawić się na tym stażu. Ale pewnie jak zwykle będzie ścisk jak w warszawskim metrze w godzinach szczytu, więc chyba sobie odpuszcze.
Napisano Ponad rok temu
Rozróżniają nas tak jak my ich - każdy żółty to Azjata (w sensie Japończyk), każdy biały to Europejczyk (w sensie Polak). Widzi mi się, że im to totalnie wisi i powiewa... Może to i dobrze.Ciekawe czy tam w ogóle rozróżniają kto jest kto... :wink: :-)
Napisano Ponad rok temu
Oj na piwo zawsze możemy pójść po stażuNo, garry, a gdzie obiecane piwo??
A mogą?Jedna z niewielu okazji zaprzeczyć poglądom, że inne linie melodyczne nie mogą współbrzmieć :wink:
Napisano Ponad rok temu
Przemo - znasz tego gościa, co mnie bije...?alez dziekuje i na wzajem.. :wink:(pozdrawiam Przemku ;-) )
alez to objawy tego ze mamy kolejnego zazdrosnika.... :wink:Jeśli o tym koledze w środku powiedzieć, że jest gruby (.......), to jak Voivod nazwać ciebie? ;-)
a Szczepcio to chyba z wrazenia to zaniemogl...hehehe
Napisano Ponad rok temu
Przemo - znasz tego gościa, co mnie bije...?alez dziekuje i na wzajem.. :wink:(pozdrawiam Przemku ;-) )
alez to objawy tego ze mamy kolejnego zazdrosnika.... :wink:Jeśli o tym koledze w środku powiedzieć, że jest gruby (.......), to jak Voivod nazwać ciebie? ;-)
a Szczepcio to chyba z wrazenia to zaniemogl...hehehe
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Oczywihehehe...oczywiscie Macius...ale to tym bardziej utwierdza mnie tym przekonaniu..ze tyle jezdze na staze z Tamura sensei a Ty tylko poprobowales w wawce....hyhyhy.... i stale zazdroscisz mi... :wink: :wink:
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu