Biegi jesienią, zimą
Napisano Ponad rok temu
Co z ubiorem?
Słyszałem że jeśli biegnie się cały czas, tzn od wyjscia z dzwi i spowrotem, to można biec nawet jeśli na dworze jest zimno. Nie wiem ile w tym jest prawdy i mam nadzieje tego się tutaj dowiedzieć.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak biegać?
powoli i jak najdłużej :wink:
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
IMHO najlepsza będzie koszulka ze specjalnego materiału łatwo odprowadzającego pot z powierzchni skóry (do dostania w sklepach np. z odzieżą alpinistyczną, czy inną turystyczną - niezłe do tego celu i w dodatku tanie są np. w Decathlonie) i na to polarowa bluza. Nie ma co się ubierać za grubo - jak bardzo piździ to można ewentualnie założyć jeszcze jedną koszulkę. Oczywiście do tego czapka (polar, choć najlepszy byłby windstopper lub podobne) i koniecznie rękawiczki. Na dół spodnie od dresu z kalesonami tego samego rodzaju jak koszulka i voila. Co do butów dobre były by takie do biegania w terenie- nieco wyższe od spandardowych (ale nie do kostki jak buty do kosza) i z grubszym protektorem, ale zwykłe też zdadzą egzamin. Zestaw sprawdzony w akcji.
Napisano Ponad rok temu
A póki co - run, Forrest, run
Napisano Ponad rok temu
ja zima biegam w dresach, koszulce i bluzie lub jeszcze na to kurtałka dresowa.
ale nie ma co, zajebiscie latwo jest zachorowac jak z cieplego wyrka wychodzi sie na pizdziawe... :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co ty jakiś robak jesteś żeby z drzwi wychodzic? Ja biegałem w zimę i się nie przeziębiłem. Ubranie musiało byc wygodne przede wszystkim (nie brałem kurtki która mi przeszkadzała podczas biegu). Jak biegasz to się i tak zgrzejesz i spocisz, dopiero później robi się zimno A no i przy -30 stopniach, jak to miało miejsce ubiegłej zimy warto sobie odpuścic biegitzn od wyjscia z dzwi i spowrotem.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wyjazd do Indii a odżywka
- Ponad rok temu
-
Skutki karate na www.[ciach].pl
- Ponad rok temu
-
drążek mocowany do ściany
- Ponad rok temu
-
MŚ w kosza w tv
- Ponad rok temu
-
Zmiana dyscypliny
- Ponad rok temu
-
Czy da się bez supelementów - rozważania filozoficzne ;)
- Ponad rok temu
-
plan na masę +pomoc
- Ponad rok temu
-
KRE-ALKALYN
- Ponad rok temu
-
Red Bull + alkohol
- Ponad rok temu
-
CZY WARTO ...