jeśli chodzi o przynależność tylko do jednej grupy to raczej nie jest to wymaganie tylko prowadzącego lecz całej grupy, więc ten powód wydaje mi się dziwaczny.- przestają im odpowiadać prowadzący, ich igorancja, duży koszt, dziwne wymagania co do: stroju, nalepek, przynależności tylko do jednej grupy
CZEMU REZYGNUJĄ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zatem zawsze moim zdaniem jest to kwestia priorytetów. Dla jednym ważniejsza jest wygoda i nawet dojazdy mogą okazać się przeszkodą. Dla innych jest to kasa, bo wolą ją wydać na coś innego niż treningi. Dla kolejnych jest to czas, bo nie traktują capoeiry jak absolutnego spełnienia życiowego i chcą osiągnąć coś więcej w pasjach które są dla nich ważniejsze niż capo. Tak wymieniać można bez końca.
ps. Rok przerwy (jeśli dobrze liczę) to za dużo... muszę zacząć ćwiczyć w domu i znów wpadać od czasu do czasu na treningi :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja np. sama rzucilam judo, chociaz uznawałam (i nadal uznaję) ze za ciekawa sztuka walki, chociaz jakos mnie nie ciągniena treningi.
Moja koleżanka własnie z capo zrezygnowala bo nie czuła tego po prostu. Kazdy powinien po prostu to "czuć" ja na razie sama nie wiem czy to czuję. Rok to jeszcze za mało czasu;)
Napisano Ponad rok temu
A jeszcze co do moich obserwacji znam kilka skrajnych przypadków - chodzili 3 miesiące i uznają że wszystko juz doskonale umieją i juz nie widza sensu dalszego chodzenia na treningi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ćwiczę kick-boxing chodzę na siłownie, ale ostatnio bylem na pokazie i capoeira robi wrażenie
a na mnie wrażenie robią dobre lo-kicki żeby nie było (off-topic trochę)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
SZYBKO ?
- Ponad rok temu
-
Chcialbym zaczac trening Capoeiry
- Ponad rok temu
-