Mój przyjaciel chciał zapisać się na jakąs sztuke walki. Problem w tym że jest on niewielkich rozmiarów. Polecałem mu taekwondo które ja sam trenuje ale po pierwsze dla niego za drogo a po drugie on chce coś bardziej związanego z rękami niż nogami
   Mój przyjaciel chciał zapisać się na jakąs sztuke walki. Problem w tym że jest on niewielkich rozmiarów. Polecałem mu taekwondo które ja sam trenuje ale po pierwsze dla niego za drogo a po drugie on chce coś bardziej związanego z rękami niż nogami   Był na 1 treningu muay thai ale "przeraził się ilością dresów którzy tam trenowali" i troche go to zniechęciło. Wiem z doświadczenia że na Aikido też sie nie zapisze bo chce coś bardziej "życiowego". Po prostu zupełnie niewiem już co mu polecić a wiem że trening SW dobrze by mu zrobił. Jego rozmiary to około 165Cm wzrostu i waga hm.. Sądze że około60Kg. Na szczęscie ma dopiero 17 lat
   Był na 1 treningu muay thai ale "przeraził się ilością dresów którzy tam trenowali" i troche go to zniechęciło. Wiem z doświadczenia że na Aikido też sie nie zapisze bo chce coś bardziej "życiowego". Po prostu zupełnie niewiem już co mu polecić a wiem że trening SW dobrze by mu zrobił. Jego rozmiary to około 165Cm wzrostu i waga hm.. Sądze że około60Kg. Na szczęscie ma dopiero 17 lat  Moglibyście podsunąc jakieś propozycje? Pozdrawiam
  Moglibyście podsunąc jakieś propozycje? Pozdrawiam

zreszta prawdziwe dresy wutrzymuja do 3 treningow gora
   zreszta prawdziwe dresy wutrzymuja do 3 treningow gora  

FaceBook
 FaceBook