Treningi dla małego :D
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja mam duzo stojki tez :-)
a jak zlapie mase jeszcze to bedzie dobrym chwytaczem :-D ja mam podobne warunki fizyczne jak on ze wiem co mowie :wink:
Napisano Ponad rok temu
W sumie w każdej dyscyplinie gdzie są kategorie wagowe może się zrealizować i jego nikczemne wymiary nie mają tu wielkiego znaczenia. SW to nie koszykówka, czy strong-men, nie ma określonych kanonów wzrostu.
Niech się zastanowi czy bardziej woli chwytać, czy uderzać i niech pochodzi po sekcjach. Jeżeli też jest z Wa-wy to możliwości wyboru ma spore. Był w jednym klubie MT i mu się nie spodobało? Niech się przejdzie po innych.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do wzrostu to tez nie ma duzego znaczenia, szczegolnie w stylach chwytanych.
Sam mam podobne warunki i nigdy nie mialem z tym problemu, a trenowalem zarowno uderzane jak i chwytane style (ostatecznie bjj najbardziej mi przypasowalo i przy tym pozostalem).
Kolega musi sie zastanowic czego oczekuje, a najlepiej przekonac w praktyce idac na treningi do roznych sekcji.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zalezy na jaka sekcje trafisz
ja mam duzo stojki tez :-)
a jak zlapie mase jeszcze to bedzie dobrym chwytaczem :-D ja mam podobne warunki fizyczne jak on ze wiem co mowie :wink:
trochę OT - a gdzie trenujesz?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Był na 1 treningu muay thai ale "przeraził się ilością dresów którzy tam trenowali" i troche go to zniechęciło.
Nie ma się co zniechęcać tak od razu. Skoro go te "dresy" nie zjadły na pierwszych zajęciach, to chyba nie było tak źle? :-) Najważniejsze jest żeby robić to co się lubi, a ludzie w sekcji się zmieniają.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nirvana inaczej
- Ponad rok temu
-
co wybrać - po urazie kolana