ale nie sadze zeby low kick byl jakos szczegolnie ryzykowny.
najgorsze ze nigdy nie wiadomo na kogo sie trafi
Napisano Ponad rok temu
ale nie sadze zeby low kick byl jakos szczegolnie ryzykowny.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
filmik pokazujacy goscia ktorego glowna bronia sa wlasnie kopniecia z obrotu - dobrze pokazuje zalety ale przede wszystkim wady z czego najwieksza - przy wiekszosci tego typu kopniec laduje sie na ziemie (czesto nie trafiwszy przeciwnika)... a wtedy kaplica
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak to jest pól obrót to ja jestem nalesnikiem to chyba jakieś nowe kopnięcie w stylu spadającego wiatraka.filmik pokazujacy goscia ktorego glowna bronia sa wlasnie kopniecia z obrotu - dobrze pokazuje zalety ale przede wszystkim wady z czego najwieksza - przy wiekszosci tego typu kopniec laduje sie na ziemie (czesto nie trafiwszy przeciwnika)... a wtedy kaplica
i jeszcze jeden
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie badz taki kozak synu, niestety twoja wiedza na temat kopniec obrotowych jest bez watpienia zerowa w porowaniu do tego goscia - troche wiecej pokory i szacunku
Napisano Ponad rok temu
nie badz taki kozak synu, niestety twoja wiedza na temat kopniec obrotowych jest bez watpienia zerowa w porowaniu do tego goscia - troche wiecej pokory i szacunku
Napisano Ponad rok temu
moim zdaniem szacunek temu zawodnikowi należy się tak czy siak. To że mu te półobroty nie wyszły to nie znaczy że jest zły. A ocenianie kogoś, ocenianie czyiss umięjętności pozostawcie dla siebie. :wink:nie badz taki kozak synu, niestety twoja wiedza na temat kopniec obrotowych jest bez watpienia zerowa w porowaniu do tego goscia - troche wiecej pokory i szacunku
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
moim zdaniem szacunek temu zawodnikowi należy się tak czy siak. To że mu te półobroty nie wyszły to nie znaczy że jest zły.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A moim zdaniem obrotówki na ulice nadają się jak najbardziej. Mi zawsze wychodzą i jeszcze nigdy sie nie przewróciłem. A jak sie je szybko wykona to nikt nie zdąży się zasłonić.
Napisano Ponad rok temu
A jak przestaniesz napadać na przedszkolaków to zgłoś sie do mnie
Napisano Ponad rok temu
napewno nikt ?A jak sie je szybko wykona to nikt nie zdąży się zasłonić.
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu