mnie raczej zdziwilo, ze za dmuchniecie dymem, za ktore ja co najwyzej bym sie ironicznie usmiechnal, koles wyplaca ciezki nokout. to jest zachowanie socjopaty.
zwroc uwage na wiek - wiele moze tlumaczyc. wiesz... filmy robia swoje .
Napisano Ponad rok temu
mnie raczej zdziwilo, ze za dmuchniecie dymem, za ktore ja co najwyzej bym sie ironicznie usmiechnal, koles wyplaca ciezki nokout. to jest zachowanie socjopaty.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kazdy promuje to co trenuje
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Niezgodze się w 100 % z tobą kumpel(na tkd chodzi 5 lat) chciał sprawdzić kiedyś czy poradzil by sobie z kolesiem z bjj(koleś trenuje około 3 lata).za nozke zlapac to nie taki problem z odrobina refleksu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A to na pewno nie był judoka?Niezgodze się w 100 % z tobą kumpel(na tkd chodzi 5 lat) chciał sprawdzić kiedyś czy poradzil by sobie z kolesiem z bjj(koleś trenuje około 3 lata).za nozke zlapac to nie taki problem z odrobina refleksu.
Powiem tyle koleś z bjj był nieźle obity po tym starciu, był za wolny dla kumpla.
Na TKD potrzebna jest dobra kondycha a na bjj masa i siła.
Wole zainwestować w dynamike
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
2 lata w swiecie, ktory juz wie, co to bjj to jest juz duzo.Niezgodze się w 100 % z tobą kumpel(na tkd chodzi 5 lat) chciał sprawdzić kiedyś czy poradzil by sobie z kolesiem z bjj(koleś trenuje około 3 lata).
nie pisz bzdur. w kazdej ma liczy sie to samo, czyli wszystko. w bjj, gdzie nie ma rund kondycjii juz nie trzeba? ciekawe... a juz na pewno nie liczy sie masa (vide gracie vs akebono)Na TKD potrzebna jest dobra kondycha a na bjj masa i siła.
Wole zainwestować w dynamike
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu