Sztuka Walki:....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pomysł ok. Ale jakim sposobem sprawdzisz czy ktoś kto zaznaczy że uprawia BJJ faktycznie tą SW uprawia?fakt, o ile jest to technicznie wykonalne to warto by było coś takiego wprowadzić, łatwiej byłoby się połapać przy tematach w których wypowiadają się ludzie reprezentujący wiele stylów
Napisano Ponad rok temu
2 - można posunąć się nawet trochę dalej i w zależności od SW wpisywać swoje stopnie , pasy etc.
3 - I tak nic takiego nie będzie wprowadzonego :wink:
Napisano Ponad rok temu
Mam taką propozycje do Administratorów Vortalu Budo... Może do wiadomości te które znajdóją pod obrazkami czyli wiek, posty, skąd... doszła by jeszcze informacja na temat jaką sztuke walki przedstawia każdy z nas... Co o tym sądzicie??
a po kiego wała?
Napisano Ponad rok temu
No właśnie nic nie zmieni. Równie dobrze może w podpisie wpisac to samo.1 - po co ktos miałby oszukiwać , czy to że wpiszę wymyśloną SW coś zmieni ?
A za każdego dana frytki gratis...2 - można posunąć się nawet trochę dalej i w zależności od SW wpisywać swoje stopnie , pasy etc.
Napisano Ponad rok temu
IMHO - pomysł bez sensu, chcesz się afiszować ? - wstaw sobie nazwę stylu do podpisu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ten wątek już tu jestPrzenoszę wątek do działu technicznego.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dobra kolego padł zarzut z twojej strony teraz dawaj argumenty Po kolei tak jak konduktor chodzi... Kiedy mi (I TYLKO MI - bo o innych osobach nie ma mowy w temacie) WSZYSTKO nie pasowało?00siem widze że wszystko Ci nie pasuje na tym forum. Kolejny temat i kolejny raz uważasz iż nie jest nic potrzebne..albo po co?? Kurcze to jest forum na którym każdy z nas pisze co myśli sznując tym samym wypowiedzi innych na tym polega kultralna wymiana zdań oraz poglądów... a co do tych dwóch tematów takich samych to najpierw dodałem go na forum CROSS-BUDO przez przypadek a następnie na DZIALE TECHNICZNYM VB tam gdzie tego typu temat powinien byc zamieszczony....
Poza tym moge wyrazic swoją opinie tak samo jak ty możesz pisac swoje fanaberie co nie muszą innym odpowiadac prawda? Więc odchrzań się ode mnie bo jak pamiętam nie tylko ja byłem przeciwko wpisowi sztuk walki do profila... A poza tym jakbyś dobrze czytał to byś widział ze napisałem wyraźnie że pomysł jest OK jednoznacznie wyrażając swoją opinie na ten temat (BO TO JEST FORUM)[/b]
Napisano Ponad rok temu
Tragedia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To forum mi się bardzo podoba i chętnie tu zaglądam. Są w porządku ludzie i ogólnie tu mi wszystko pasuje.00siem widze że wszystko Ci nie pasuje na tym forum.
Nie będę przepraszał ani nic z tych rzeczy za to że mam własne zdanie.Kolejny temat i kolejny raz uważasz iż nie jest nic potrzebne..albo po co??
Kurcze to jest forum na którym każdy z nas pisze co myśli sznując tym samym wypowiedzi innych na tym polega kultralna wymiana zdań oraz poglądów...
Dokładnie. Więc dlaczego czepiłeś się mnie za moją wypowiedź?
A ja nie zgodzę się z tobą jak piszesz że nic mi nie pasuje etc...Ale nie zgodze się z Tobą gdy mówisz iz wszystko chce zmieniać.
Tak jak pisałem mam własne zdanie i nie zamierzam go ukrywac. Jednak nawiążę do wytłuszczonego tekstu: Kiedy ja napisałem że pomysł jest zły? no chyba wyraźnie jasno i klarownie napisałem że pomysł okAle zaóważ że to już kolejny post na który wedłóg Ciebie jest zły (wcześniejsze zobacz), ale masz rację mozesz wyrażać swą opinie tak samo ja inni na tym forum..
Szanuje ciebie - nie wyzywam od debilów. Szanuje twój pomysł - nie wyśmiewam się, ani nie zgłaszam adminom żeby zamknęli temat... Nic z tych rzeczy.Chodzi o to żeby szanować też innych: Jeśli pomysł jest zły piszemy o tym że pomysł jest zły, a nie "pomysł był zły, a ty jestes głupi"- nie chodzi mi tu o Ciebie iz ty tak odpisuje ale jest tu sporo ludzi któży w ten sposób odpisują.. albo: "twój post jest głupi ty jesteś głupi i robisz dużo błędów- matoł" tu też nie kieruje tych słów do Ciebie!!
Po prostu wyrażam opinie - swoje opinie.
Wydaje mi się że wszystko napisałem co chciałem ale powinieneś liczyc się z tym że zakładając temat nie zawsze będą w nim posty jakie byś chciał. Szczególnie gdy wychodzisz z propozycją nie każdy musi ją akceptowac z oklaskami.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Football Amerykanski w Poznaniu !
- Ponad rok temu
-
Kolejne sztuki walki - kiedy?
- Ponad rok temu
-
Pieniądze
- Ponad rok temu
-
Proszę o radę
- Ponad rok temu
-
Co na plakat sekcji Judo?
- Ponad rok temu
-
Defekty psychiczne a sztuki/sporty walki
- Ponad rok temu
-
Kielce- czy jest jakieś BJJ/MT?
- Ponad rok temu
-
jak poprawic swoja dynamike ciosow, wejsc?
- Ponad rok temu
-
plywanie bieganie silownia a SW
- Ponad rok temu
-
Sklep internetowy Adidas
- Ponad rok temu