obwód ręki w biepsie
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
No wiadomo ze przy duzej masie stracisz troszeczke ze zwinnosci czy szybkosci ale w ogolnym rozrachunku bardziej sie to opłaci . Prawda jest taka ze masa ma ogromne znaczenie w walce .
Tak jak mowilem zobaczcie sobie bramkarzy w dyskotekach (jezeli chodzi o ochrone to kolesie ktorzy stoja na bramce w spizu wywieraja na mnie zawsze wrazenie - kazdy kto pomysli o robieniu dymu pomysli 2 razy) no ale nie tylko bramkarze . Kolesie z AT. W realu wyglądaja duzo duzo lepiej i grozniej niz w TV bo sa ogroooomni. Oni nie musza miec zajebistych ruchow i byc zwinni jak małpy bo jak kogos złapia albo pierdolną to juz KO.
Edit : sumo nic tutaj nie ma bo ci od sumo to juz skrajnosc w druga strone .
Napisano Ponad rok temu
AT-owcy to raczej średni są, po ty by nie stracic ogólnej sprawnosci, po cholerę im zdolnosci do KO jednym pierdolnięciem, jak oni giwery mają i zawsze w grupie sie wbijają np. wchodząc komuś na kwadrat?[...] Kolesie z AT. W realu wyglądaja duzo duzo lepiej i grozniej niz w TV bo sa ogroooomni. Oni nie musza miec zajebistych ruchow i byc zwinni jak małpy bo jak kogos złapia albo pierdolną to juz KO.
Duzi są natomiast kolesie ze zwykłej prewencji i faktycznie jest to im często potrzebne w interwencjach przy uzyciu środków przymusu.
eot
a co masy to w chwytanych SW rzeczywiscie sukcesy odnoszą czesto nieźle nabite typy (i to tez nie zawsze), ale już w uderzanych sprawa wygląda inaczej.
edyta:
cholerna ortografia
Napisano Ponad rok temu
Tak jak mowilem zobaczcie sobie bramkarzy w dyskotekach (jezeli chodzi o ochrone to kolesie ktorzy stoja na bramce w spizu wywieraja na mnie zawsze wrazenie - kazdy kto pomysli o robieniu dymu pomysli 2 razy) no ale nie tylko bramkarze .
No właśnie ktoś wielki przedewszystkim robi wrażenie i wizualnie wydaje się groźni. Sprawa może wyglądać inaczej jak dojdzie do walki 1 vs 1 , a oni zwykle jak się biją to w grupie.
Napisano Ponad rok temu
Miałem 2 razy w zyciu stycznosc z AT i uwierz ze naprawde sa ogromni wzbudzaja swoja postura szacunek i nijak nie wygladali mi na srednich

Ale tez dobrze powiedziales o tej prewencji : ktos kto pracuje na ulicy i na codzien styka sie z obywatelami 4 RP

EOT
Napisano Ponad rok temu
Bardzo mnie to wkurwia jak ktos pisze tak jak ty KS jebniesz emotikonka i chcesz zeby sie ludzie domyslali co tobie po łbie łazi . To kurwa wez i napisz cos a nie pierdol takich minek 8O
Stary bo tak mnie zszokowales... Jesli idziesz w totalna amatorke, czyli walisz w mase i chcesz udawac gangsterke na ulicy no to przyznaje Ci racje. Wtedy cwiczysz pod walke i ...
to masa przedewszystkim
[juz nie bede Ci orta poprawial - musi byc oryginal]
Napisano Ponad rok temu
Ćwiczę 15 lat na siłowni ,dawniej 4 razy w tygodniu teraz tylko dwa,codziennie robię 100 pompek i 12 podciągnięć podchwytem na drąźku i mam 36 cm jak dobrze napnę muła. :twisted:
Prowokacja !! Prowokacja !!!
Po 15 latach paki jak masz takiego bica to albo masz 150cm wzrostu albo na pace cwiczyłes gadanie ... :? .
Napinaj se dalej muła ...
Edit :
Lecisz w człona ewidentnie . Nawet jakbyś miał te 150 cm wzrostu to 12 podciągnieć to powinienes robic jedną łapką ...
Napisano Ponad rok temu
"Życie zaczyna się po czterdziestce ... w bicepsie"

Napisano Ponad rok temu

wiesz jaka to frajda, kiedy kupując garnitur (jeżeli rzecz jasna w nich gustujesz) w sklepie przymierzasz marynarkę typowego rozmiaru adekwatnego do twojego wzrostu i zwracasz ją zaraz sprzedawcy z uwagą "jast trochę za ciasna, o tutaj, nie mogę zgiąć ręki, a z kolei spodnie za luźne w pasie..."

duży, a raczej bardzo duży bic idealne poprawia humor ludziom z niskim poczuciem własnej wartości
PS. wg mnie "duży" to taki powyżej 45-47 cm, ale kiedy juz takowy posiadasz, nachodzą cie myśli, że... jakiś jeszcze cherlawy jesteś - typowy syndrom niezadowolonego pakera

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Ehh kolejny 12latek ktory 15 lat na silowni cwiczy :roll:
Bicepsa zmierzył osobno z tricepsem

Novociane ja mam takiego i mi nie wystarcza :?
Napisano Ponad rok temu
nawet wtedy kiedy idąc ulicą słyszysz jak patrzące na ciebie kątem oka dzieciaki szepczą do siebie "ty zobacz, ale bydle..."
wszyscy się chwalą, k***a, to nie bedę gorszy... :wink:
w początkowej fazie treningów miałem miesięczne przyrosty rzędu 1,5 cm na obwodzie bica, nieźle co?

Napisano Ponad rok temu
Czy uważacie, że zażywanie np. aminokwasów ma sens? Czy nie będzie później jakiś ubocznych skutków?
nie jestem zbyt obeznzny w tym temacie, więc proszę o pomoc.
Napisano Ponad rok temu
Sens bedzie mialo jak sobie kupisz wieksze ciezarki do cwiczen łapek .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co do obwodow to nie rozmiar sie liczy ino jakosc ;]
Napisano Ponad rok temu
Albo chcesz pakowac albo chcesz słuchac lekarza :roll:
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
problem przy skakance