Szkoła muzyczna i MA
Napisano Ponad rok temu
Tak z ciekawości pytam, czy się nie spotkamy przypadkiem na macie... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Markens, a w którym dojo w Trójmieście zamierzasz zacząć treningi?
Tak z ciekawości pytam, czy się nie spotkamy przypadkiem na macie... :wink:
wciąż się nie zdecydowałem. na razie znalazlem w sieci sześć placówek
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
To ostatnie dojo ma plusika bo prowadzą też ju-jutsu (ktorego chcialbym przynajmniej spróbować), nie wiem natomiast co mam myśleć o [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników].Więc nie myślę nic. Zresztą jakie znaczenie, na poziomie początkującego, ma organizacja, jesli sensei jest dobry (a taki głos słyszałem)?
Każdemu, ktobyłby tak mily i chciałby skomentować przynajmniej jedno z powyższych dojo, lub dodać do listy kolejne (do czego zachęcam) - proponuję przejść na priva. To nie ten topic, a poza tym, wydaje mi się że nie wypada pisać na forum osobistych opinii czy sądów na temat konkretnych senseiów- po nazwisku.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
wciąż się nie zdecydowałem. na razie znalazlem w sieci sześć placówek
Markens, a wiesz oczywiście, że są to różne (hmm, jakby tu) szkoły czy style aikido? Nie wiem czy to ma dla Ciebie znaczenie czy to jest Aikido Kobayashi czy aikido uskuteczniane pod szyldem Aikikai, ale może warto się zainteresować. Możesz poszperać w archiwum, żeby się czegoś dowiedzieć o tych stylach, bo już kiedyś było o tym. Miłej lektury. :wink:
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Co do jj, biorac pod uwage twoje watpliwosci co do stawow, bylbym z tym bardzo ostrozny.
Napisano Ponad rok temu
Swoją drogą - dzięki że mi przypomnialaś, bo jak wspomniałem - poszperałem trochę. Zmęczyłem się i troche sfrustrowałem zanim zdążyłem zdobyć wystarczające rozróżnienie szkół i nazwisk - bo północ polski wydaje się być uboższa w tej kwestii (brak np. yoshinkan).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To tak samo, jak mi muzyka w tańcu :wink:W grze na skrzypcach aikido mi nie przeszkadza
Witaj na Forum Emy :-)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kierunkowość techniki
- Ponad rok temu
-
londyn
- Ponad rok temu
-
Techniki broni stylu H.Kobayashi sensei